100%NL Magazine Collistar

Masseer jezelf jong: met deze routine werkt het écht!

Zo lang mogelijk je jeugdige uitstraling blijven behouden: we willen het allemaal. Met dit overheerlijke massageritueel creëer je een verwenmoment voor jezelf én houd je je gezicht in de beste conditie.

Huidveroudering

Ondanks dat het een natuurlijk proces is en we dit het liefst zo lang mogelijk uitstellen hoort het ook bij het leven: huidveroudering. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid stukje bij beetje stevigheid en elasticiteit. Met als onvermijdelijk gevolg een slappere huid en steeds meer verschijnende rimpels.

Collistar LIFT HD+

Gelukkig is daar Collistar to the rescue. Het vooraanstaande beautymerk heeft een nieuwe lijn geïntroduceerd op het gebied van cosmetische lifting, maar dan zónder cosmetische ingrepen. Maak kennis met Collistar LIFT HD+. De producten uit deze lijn bestaan uit een Lifting Remodeling Serum, een Lifting Firming Cream, een Lifting Eye and Lip Contour Cream en Immediate Tensor Effect Lifting Vials. De formules van LIFT HD+ bestaan voor 100% uit water van de Italiaanse theeroos, zijn geschikt voor alle huidtypen en zijn de perfecte oplossing voor een liftende en verstevigende anti-age werking. Wij zetten de producten even voor je op een rijtje.

Lifting Remodeling Serum

Dit serum is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid. Breng het ‘s ochtends en ‘s avonds aan voordat je je crème gebruikt en masseer het vervolgens zachtjes in op de hals en het gezicht. Het serum heeft een liftende en verstevigende werking, zodat het gezicht geherdefinieerd en gelift wordt met optimale resultaten.

Lifting Firming Cream

Deze rijke crème smelt op je hand en wordt gemakkelijk opgenomen door de huid. Breng de crème aan na het serum en masseer het vervolgens zachtjes in op de hals en het gezicht. Aan de basis staat een gebooste technologie die drie ingrediënten combineert: LIFT HD+-complex voor de synthese van collageen en elastine, Tens-Activ® voor een onmiddellijk liftend effect en Extract van Italiaanse Theeroos voor elasticiteit en stevigheid. De krachtige, intensief liftende, verstevigende anti-age werking bouwt de huidtextuur geleidelijk aan opnieuw op. De opperhuid is compacter en elastischer, rimpels zijn zichtbaar afgenomen en het gezicht ziet er gelift, gladder en jonger uit.

Lifting Eye and Lip Contour Cream

Omdat de huid rondom de ogen en mond gevoeliger en dunner is dan de rest van je gezicht, verdient deze zone een speciale behandeling! Deze uitzonderlijke crème voor de oog- en lipcontour is dan ook onmisbaar in jouw beautyroutine. Deze fluweelzachte crème breng je ‘s ochtends en ‘s avonds aan op de bovenste en onderste oogleden en de lipcontour. Masseer een kleine hoeveelheid vervolgens voorzichtig in. Je kunt hiervoor het beste je ringvinger gebruiken. Met je ringvinger kun je de minste druk uitoefenen, zo weet je zeker dat je deze gevoelige huid zachtjes behandelt. 

Immediate Tensor Effect Lifting Vials

Deze ampullen strijken de gezichtscontouren weer glad, minimaliseren rimpels, laten tekenen van vermoeidheid en stress onmiddellijk verdwijnen en laten de huid er urenlang stralend uitzien. Voor een direct verstrakkend effect breng je één ampul masserend aan op het gezicht, de hals en decolleté. Voor een extra intensieve behandeling breng je één ampul per dag aan, gedurende zeven dagen.

Massageritueel

Exclusief voor Collistar heeft Veronica Rocca (gezichtsexpert en één van de meest geliefde ‘skinfluencers’ in Italië) een innovatief FaceTraining-ritueel. Je spieren weten nog precies hoe je gezicht er tien jaar geleden uit zag, met dank aan het spiergeheugen. Hier is het FaceTraining-ritueel op gebaseerd. Des te belangrijker om deze spieren en dit weefsel ‘opnieuw te trainen’. Door het uitvoeren van dit ontspannende maar zeer effectieve massageritueel in samenwerking met de producten van LIFT HD+ geef jij je huid een verstevigende lift!

Hoe voer je FaceTraining uit?

Een video van de FaceTraining zie je hier!

  1. Activeer de microcirculatie en spieren door snel en lichtjes met de vingers over het gezicht, de hals en decolleté te kloppen. (30 seconden)
  2. Maak de hals glad door de handen als een ‘C’ aan het begin van de hals te plaatsen. Plaats de duimen in de holte boven de sleutelbeenderen als steunpunt, beweeg de vingers omhoog; wissel ze eerst af om de spieren te strekken, maak dan een paar simultane bewegingen aan beide kanten, en werk opnieuw van beneden naar boven. (6 afwisselende herhalingen en 3 simultane bewegingen)
  3. Geef de kaaklijn vorm door de hand in een ‘C’ te plaatsen, met de wijsvinger onder de onderlip en de duim onder de kin. Beweeg vanuit het midden naar buiten langs de kaaklijn, ga dan langs het oor en lift het laatste deel omhoog. (3-5 herhalingen aan elke kant)
  4. Definieer en lift de jukbeenderen door de hand in een ‘C’ te plaatsen met de wijsvinger boven de wenkbrauw. Beweeg de duim onder het jukbeen, van de neus tot aan het oor. (3-5 herhalingen aan elke kant)
  5. Creëer een open blik door de hand in een ‘C’ te plaatsen, met de duim onder het oog en de wijsvinger boven de wenkbrauw. Beweeg vanuit het midden naar buiten en lift het laatste deel van de beweging omhoog. Trek tegelijkertijd de huid zachtjes met de wijsvinger omhoog om de ogen volledig te openen. (3-5 herhalingen aan elke kant)
  6. Finish je liftende en verstevigende routine door de gezichtsspieren glad te strijken. Vorm met beide handen een ‘C’, plaats de duimen bij de slapen en de buitenkant van de wijsvingers op het midden van het voorhoofd. Beweeg de wijsvingers vanuit het midden langzaam naar buiten, terwijl je de huid zachtjes omhoog trekt. Herhaal de beweging een paar keer, eerst op het voorhoofd en vervolgens op de jukbeenderen. Beweeg de duimen langs de oren en dan naar de kaaklijn, waarbij het draaipunt naar de hoek van de kaak wordt verplaatst. (3-5 herhalingen voor elke zone)

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Collistar