headerparka

Met déze winterjas trotseer jij de winterkou!

Halverwege de maand december moet de échte kou nog komen. Als we de weersvoorspellingen mogen geloven, gaat dat niet lang meer duren. Een goed moment om je winterjas eens onder de loep te nemen!

Bij koude temperaturen is een warme winterjas onmisbaar. Deze jas is ideaal om te dragen bij lage temperaturen!

Parka

De parka is een ideale winterjas voor tijdens de koude wintermaanden en ook nog eens helemaal on trend! Een parka is een dikke jas met een capuchon, vaak in combinatie met imitatiebont. Met dubbele sluitingen (een rits en klittenband), grote zakken en een hoge kraag onderscheid de parka zich van andere winterjassen. Helemaal fijn: deze jas heeft een lange pasvorm die tot over je heupen valt. Zo ben je goed bestand tegen kou én wind! Perfect dus voor het Hollandse winterweer!

Parka’s van eigen bodem

Één van de bekendste parka merken is het merk Airforce. Een Nederlands merk dat bekend staat om zijn warme winterjassen. Deze jassen zijn niet alleen lekker comfy, maar ook nog eens super stijlvol!

Is jouw huidige winterjas wel geschikt voor de echte winterkou? Of wil jij stiekem gewoon heel graag een nieuwe jas? Met de onderstaande parka’s trotseer jij de kou én loop jij er deze winter fashionable bij!

winkelstraat_parka_01

winkelstraat_parka_02

winkelstraat_parka_03

winkelstraat_parka_04

winkelstraat_parka_05

winkelstraat_parka_06

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Winkelstraat.nl