100%NL Magazine panty

Eindelijk! Er bestaat een onverwoestbare panty.

Hè verdorie! Weer een ladder in mijn panty! Zeg jij dit ook té vaak en heb jij na één keer dragen al een ladder of gat in je panty? Dan is er nu een oplossing waar je heel blij van wordt! Er bestaat namelijk een panty die werkelijk onverwoestbaar is.

Nu de koude dagen er weer aankomen kunnen we niet meer met blote benen de deur uit. Daarom is een panty een goede oplossing om toch een mooi jurkje of rokje te kunnen dagen. Jammer genoeg is de levensduur van een panty vaak niet lang en gebeurt het vaak dat je de panty na één keer dragen in de prullenbak kan gooien in verband met gaten en ladders. Naast dat dit natuurlijk heel vervelend is, kost het ook bakken met geld als je elke keer nieuwe panty’s moet aanschaffen.

Er bestaat nu dan eindelijk een ‘magical panty’ die volgens de makers onverwoestbaar is. In het onderstaande filmpje laten de makers zien dat de panty écht niet kapot kan. De panty is gemaakt van een bepaald soort elastische stof, waardoor de panty zelfs met een mes niet kapot te krijgen is.

Wil jij eigenaar worden van de ‘magical panty’? De panty’s zijn maar € 17,95 en je kan ze bestellen op deze website zonder verzendkosten. Als je denkt aan het geld dat je bespaart door het kopen van deze onverwoestbare panty, is dit een koopje!