Dit zijn de sieradentrends voor 2023!

Dit zijn de sieradentrends voor 2023!

Het jaar 2023 is in volle gang. Hoog tijd dus om de nieuwste sieradentrends met jullie te bespreken!

Sieradentrends 2023

Het maakt iedere outfit af en geeft je net dat ene beetje extra: sieraden. Natuurlijk moet een ieder dragen waar hij of zij zich goed bij voelt, maar het kan nooit kwaad om de trends een beetje volgen. Toch? 😉

Nu het jaar 2023 in volle gang is. leek het ons hoog tijd om de sieradentrends voor het aankomende jaar met jullie te bespreken. Het afgelopen jaar stond het mixen en matchen centraal, en we hebben goed nieuws: dat blijft!

Iedereen houdt van goud

Wat ook zeker blijft en dit jaar nóg populairder wordt dan het al was zijn gouden sieraden. We zien het goud veel meer gecombineerd worden met zachte, pastel tinten. Maar niet alleen de kleur, ook het formaat van je sieraden zijn belangrijk. We voelen het aan alles: 2023 gaat een groots jaar worden, zo ook op het gebied van sieraden. Go big or go home. Lange oorbellen, oversized en statement pieces voeren de boventoon.

Zinzi

Bij Zinzi ben je aan het juiste adres voor het perfecte sieraad. Zinzi heeft een prachtige gouden sieradencollectie vervaardigd uit 14 karaat goud. De sieraden zijn allemaal even stijlvol en worden met de hand én duurzaam gemaakt. Zo wordt er gebruik gemaakt van recycled goud. Je draagt dus niet alleen een prachtig sieraad maar bent ook milieubewust.

Voor welk item kies jij? Heb jij je oog laten vallen op klassieke gouden oorbellen of ga jij voor die ene gouden schakelarmband? Bij Zinzi slaag je altijd!

Shop hier de hele gold collectie van Zinzi.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zinzi