WOW: Deze producten laten jou stralen als nooit tevoren!
Zie ook:
Delen

WOW: Deze producten laten jou stralen als nooit tevoren!

It's the most wonderful time of the year! Wil jij met een stralende huid aan het kerstdiner verschijnen? Dan mag je dit zeker niet missen.

Finishing Touch

Een perfect gave huid zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, staat hoog op het verlanglijstje! Niet iedereen, zeker mannen niet, wil dagelijks make-up gebruiken of heeft hier tijd voor. Voor iedere huid én wens is er een passende finishing “Touch” ontwikkeld, door hannah.

Touch of Silk

Ben je op zoek naar een goede primer? Dan is de Touch of Silk de perfecte keuze. Deze multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconenolie vult lijntjes en kleine oneffenheden onmiddellijk op, laat de teint mooi egaal en perfect gematteerd achter. Het heeft tevens intensief huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van onder meer het vochtgehalte, volume en het intensief bevorderen van het natuurlijke herstel bij o.a. littekens. Touch of Silk is favoriet van menig visagist, want door het als primer in te zetten hecht make-up beter, is langer houdbaar en geeft extra hydratatie, waardoor de huid niet uitdroogt bij het dragen van make-up. Ook voor mannen is Touch of Silk zeer geschikt, om bijvoorbeeld na het scheren te gebruiken voor een gladde huid zonder irritaties.

Touch of Colour

Wil je wel een mooie summer glow, maar liever geen make-up gebruiken? Ga dan voor de Touch of Colour die kleur corrigerend en teint balancerend werkt. Hiermee krijgt elk denkbaar huidtype en een groot palet aan huidtinten een stralend vleugje kleur en direct een optisch egale en gave huid. Touch of Colour is een finishing touch product dat als laatste wordt aangebracht tijdens de huidverbeteringsroutine. Het geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt ook direct voor een subliem en stralend vleugje kleur op de huid. Het is echter geen make-up. Het zorgt daarentegen wel direct voor een subtiel en sublimerend bronzing effect, dat de huid een mooie en gezonde gloed geeft.

Brilliant Touch

Draag je liever helemaal geen make-up? Brilliant Touch werkt direct als een slimme filter om zichtbare poriën te verminderen en een glimmende huid te matteren. Dat wordt een perfecte selfie bij de kerstboom! Deze zorgt ervoor dat het licht weerkaatst wordt, waardoor je teint in één klap helder en mooi egaal oogt. De unieke samenstelling van Brilliant Touch is op de langere termijn intensief huidverbeterend, bij rimpels en met name huidverslapping.  Dit is te danken aan de toevoeging van de hightech-werkstof Progeline™. De samenstelling van Brilliant Touch bevat siliconenolie die ervoor zorgt dat fijne lijntjes en rimpels direct opgevuld worden.

FiXing Touch

De FiXing Touch is speciaal ontwikkeld om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en het versterkt de natuurlijke huidbarrière en weerstand van de huid. Deze unieke formule geeft ook een aangenaam huidgevoel, waardoor een ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel aanvoelt. De aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd en littekens herstellen beter én mooier. Het biedt bescherming aan de huid zonder haar af te sluiten, waarbij een goede vochtbalans wordt gecreëerd en langdurig wordt behouden. FiXing Touch kan ingezet worden bij iedere huid die herstel nodig heeft. Van eczeem, (acne)vlekjes tot aan littekens, maar ook bij rosacea, gesloten schaafwonden, na het scheren en iedere huid met een behoefte aan krachtig herstel en bescherming. Tip! Heb je een kookongelukje tijdens het voorbereiden van het kerstdiner waarbij de “handjes branden”? Doe hier direct, na lauw afspoelen, de FiXing Touch op. Herhaal dit meermaals en er zal geen blaar of litteken ontstaan.

Lip Touch

Nog een (kerst)cadeautip! Heb je last van droge lippen of neemt het volume te snel af? Met Lip Touch is dat verleden tijd! Deze zijdezachte balsem zorgt voor meer soepelheid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de hydratatie en het volume van de lippen kan herstellen. Het resultaat? Plumping, healthy & touchable lips!

Met de producten uit de Touch Family heeft hannah meerdere mooie prijzen in ontvangst hebben mogen nemen zoals de Beauty Press Innovation Award, Beauty Astir Award en Marie Claire de Prix d’Excellence. Wil je glimmen als een kerstbal of schitteren als een kerstster? Waar je ook voor kiest, voor iedere huid is er altijd een geschikte finishing touch!

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hannah.

Delen