100%NL Magazine Jolo
Delen

WINACTIE GESLOTEN: Zelfontworpen kindercollectie Madelon Bruins staat eindelijk online + winactie

Deze winactie is gesloten!

Het moment is eindelijk daar: de zelfontworpen kindercollectie van Madelon Bruins in samenwerking met The New Chapter staat online. Madelon vertelt vol trots over de items en het hele proces en daarbij hebben wij een te gekke winactie voor jullie!

The New Chapter

Op het gebied van kinderkleding is er ontzettend veel te verkrijgen. Maar als er één merk is dat er echt bovenuit springt met hippe printjes en de mooiste kleuren dan is het The New Chapter (TNC) wel. Ieder seizoen weet TNC zichzelf weer te overtreffen met een nieuwe collectie die geïnspireerd worden door unieke verhalen van moeders en gezinnen waar ze mee samenwerken.

Eigen collectie

Ruim een jaar geleden kon je je bij ons opgeven om een eigen kindercollectie te ontwerpen in samenwerking met The New Chapter. Talloze enthousiaste moeders gaven zich op bij TNC. Na een zorgvuldige selectie werd er besloten om samen met Madelon Bruins een eigen collectie te ontwerpen.

Madelon vertelde destijds over het hele proces, haar inspiratie en wat mensen kunnen verwachten van de collectie. Het is eindelijk zover: de collectie van Madelon Bruins in samenwerking met TNC staat live!

The Workout Team

‘Daar is’ie dan, ons chapter “The Workout Team”! En wat zijn de items gaaaf geworden, helemaal trots. Ik zeg “ons” want dit project heb ik samen met mijn vriend gedaan!’, vertelt Madelon vol trots.

Zoontje in eigen collectie

‘Vorig jaar toen we begonnen zat Ted nog in de buik. Heel bijzonder om hem nu in onze eigen collectie te zien shinen. Gelukkig sluit Ted naadloos aan op ons thema als kleine druktemaker. De appel valt niet ver van de boom zeggen ze wel eens hè? Wij zijn zelf heel sportief dus die genen heeft hij meegekregen.’

Het hele proces

‘De items van ons chapter zijn dan ook stoer, zit relaxed en zijn makkelijk te combineren! Wij wilden graag dat je van setjes weer setjes kon maken en, nog leuker, de meeste items zijn unisex! We werden goed begeleid in dit denkproces vooraf en hadden veel contact met het team van The New Chapter! Van elke fase hebben wij genoten. Stofjes uitzoeken, kleuren bepalen, items kiezen en meedenken voor de opdruk! Soms wel een stressmomentje want zoveel was leuk… Oja, de thuisshoot was wel de kers op de taart. Ted deed het fantastisch met 4 kleding wissels. Bij de laatste was hij er klaar mee! Tikkie warm hè? Een winterjas met muts wanneer het 25 graden is, oeps! Mega dankbaar en trots dat ons chapter nu in de winkels hangt!’

Benieuwd naar de items uit deze fantastische collectie? Je shopt ze via deze link.

WIN!

Wil jij jouw kind ook zien stralen in de mooiste kleding van Madelon Bruins? Doe dan mee met deze te gekke winactie, want wij geven een tegoedbon ter waarde van €100,- weg. Vul onderstaand formulier in om mee te doen met de winactie.

Bron en Beeld: In samenwerking met The New Chapter

Delen