Nadine heeft gevoelens voor haar schoonvader: 'Verliefder dan ooit'

Nadine heeft gevoelens voor haar schoonvader: ‘Verliefder dan ooit’

Roos is relatiecoach en zal iedere 2 weken een lezer van 100%NL Magazine advies geven voor zijn of haar relatieprobleem. Dit keer lees je het verhaal van Nadine.

Lieve Roos,

Ik heb een heel groot probleem met één en al chaos in mijn hoofd, waar ben ik mee bezig en wat moet ik doen? Sinds 1 jaar ben ik met een hele lieve jongen samen en na 2 maanden heeft hij mij aan zijn ouders voorgesteld. Hij heeft een hele lieve moeder en een charismatische vader met wie ik gelijk een klik had. Tijdens een spelletjesavond gebeurde er iets ergs. Mijn schoonvader en ik stonden alleen in de keuken en voor ik het wist stonden we te zoenen. Mijn vriend liep binnen en heeft ons zien zoenen. Hij is hier woedend om en sindsdien wil hij niets meer van mij weten en heeft hij ook geen contact meer met zijn ouders. Ik kan mijn gevoelens niet langer meer onderdrukken… ik ben verliefd geworden op mijn schoonvader.

Ik zie mijn (ex)schoonvader nog steeds stiekem en ik ben verliefder dan ooit! Ik had nooit verwacht dat dit mij zou overkomen. Zijn vrouw weet nog van niets en hij wil het haar ook (nog) niet vertellen. Hij zegt haar geen pijn te willen doen, wat ik begrijp. Maar ik trek het niet langer om van hem gescheiden te zijn en wil met hem een leven opbouwen. Wat moet ik nu doen?

Nadine (31 jaar)

Advies van Relatiecoach Roos

Lieve Nadine,

Dit is nogal wat. Hij wil haar geen pijn doen, maar heeft wel zijn zoon ontzettend veel pijn gedaan? Het eerste en enige wat bij mij opkomt is ‘wegwezen’! Deze relatie kan nooit standhouden en ik vraag mij af of je dat wel moet willen. Een man die zo zijn zoon beschadigt is fout, deze relatie is fout. Je bent jong met een heel leven voor je, dit moet je niet willen.

Liefs, Roos

Heb jij een vraag op relatiegebied en zou jij graag advies willen? Stuur deze dan hieronder anoniem in.