HEBBEN: déze nagellak blijft langer dan een week zitten!

HEBBEN: déze nagellak blijft langer dan een week zitten!

De juiste nagellak vinden is nog een hele klus! Is het wel jouw kleur, brokkelt deze niet al af na een dag? Hier op de redactie stuitten we tegen hetzelfde probleem, maar uiteindelijk hebben we nagellak gevonden die long lasting én ook nog eens in prachtige kleuren verkrijgbaar is!

Ben jij een beetje romantisch ingesteld, maar heb je ook zeker een stoere kant? Dan is de nieuwe Candy Punk collectie van PUPA Milano écht iets voor jou! Deze nieuwe lijn heeft twee geweldige kleuren nagellak voor al je stoere maar ook romantische stemmingen. Bovendien heeft de collectie nog veel meer prachtige producten die jou deze herfst laten stralen. En dat voor een mooi prijsje!

Nagellak

De nagellak van PUPA Milano blijft, ongelogen, superlang zitten! Wij op de redactie zijn helemaal fan van de nagellak en hebben ondertussen alle kleuren al een keer uitgeprobeerd. De Candy Punk collectie heeft ook twee prachtige kleuren in het assortiment. Ben je meer een stoere chick, dan ga je voor de zwarte variant met glitters of als je meer van een romantisch kleurtje houdt, kies je voor de Candy Pink.

Lipstick

Een beetje lipstick kan wonderen doen voor je uitstraling. Heb je ’s ochtends geen tijd voor een uitgebreide make-up look? Dan is een leuk kleurtje op je lippen al genoeg voor een frisse uitstraling! De Pure Colour Lipstick van PUPA blijft urenlang prachtig zitten. Omlijn de lippen eerst met de Blendable Lip Liner pencil en kleur deze daarna in met de lipstick. Gegarandeerd de hele dag prachtige lippen!

Blush en ogenschaduw

Maak je look af met een sprankelende roze blush die je wangen net even dat beetje kleur geven die ze nodig hebben. Voor de echte make-up artists onder ons, kan een geweldige metallic oogschaduw ook zeker niet ontbreken in het eigen make-up assortiment. Shinen zal je zeker!

Haarmasker

Altijd al een keer iets rigoureus anders willen doen met je haar, maar ben je bang voor een permanente kleuring? PUPA Milano heeft nu de oplossing voor je! Een haarmasker die je haar tijdelijk op een zachte manier kleurt en voedt. De Color Candy Punk Hair Mask kleurt je haar prachtig roze of violet.

Bekijk de hele Candy Punk collectie van PUPA op www.pupa.nl!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met PUPA Milano.