100%NL Magazine babyfles

Mama’s en papa’s opgelet! Difrax komt met nieuwe duurzame babyfles.

De laatste tijd winnen glazen babyflessen steeds meer aan populariteit. Niet zo gek, als je bedenkt dat glazen flessen een aantal mooie voordelen met zich meebrengen. Bij Difrax begrijpen ze dat je het beste wilt voor je baby, nu én in de toekomst. Daarom is de populaire Difrax S-fles nu ook verkrijgbaar in een duurzame glazen variant! De glazen S-fles van Difrax is voorzien van de welbekende S-vorm en het anti-colic systeem tegen darmkrampjes.

Voordelen

Naast dat de glazen S-babyfles een duurzamer alternatief is, heeft het nog vele andere voordelen. Doordat de glazen S-fles van borosilicaatglas is gemaakt, is deze licht in gewicht en veel sterker dan gewoon glas. Hierdoor is de glazen S-fles makkelijk schoon te maken en worden krassen of beschadigingen, waarin bacteriën zich kunnen nestelen, voorkomen. Door het gebruik van dit hoogwaardige glas kan de Difrax S-fles tegen hoge temperatuurverschillen en heeft deze een extra lange levensduur.

S-fles

Het anti-colic systeem in de bodem van de S-fles en de S-vorm zorgen ervoor dat lucht niet met voeding wordt vermengd. Door het ventiel onder in de fles, kan deze niet vacuüm zuigen. Hierdoor heeftjouw baby minder last van darmkrampjes. Het Difrax anti-colic systeem vind je niet alleen in de glazen S-fles, maar ook in de andere flessen van Difrax. De fles wordt geleverd met een Difrax flessenspeen. De speciale coating op de flessenspeen zorgt voor extra grip tijdens het drinken.

De nieuwe glazen S-fles is verkrijgbaar bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, en natuurlijk op www.difrax.com

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Difrax.