WEES ER SNEL BIJ: dit is waarom mensen massaal deze droombestemming in Nederland boeken!

WEES ER SNEL BIJ: dit is waarom mensen massaal deze droombestemming in Nederland boeken!

Het paasweekend stond dit jaar niet in het teken van gezellige uitjes en mooi lenteweer, maar werd overschaduwd door sneeuw, kou en regen. Een goede reden om alvast vooruit te kijken en de zomer vol te plannen met leuke uitjes en minivakanties. Hoe het er nu uitziet, gaan we namelijk een geweldige sportzomer tegemoet met veel oranjesuccessen! En hoe kun je deze successen het beste vieren? Vanuit een schitterende vakantieomgeving, genietend van een biertje, wijntje of zelfs een cocktail!

Even ertussenuit met vrienden en familie

Deze zomer zullen alle grote sportevents namelijk op groot scherm worden uitgezonden in Droompark De Zanding in Otterlo! TUI, Droomparken en Helden Magazine zijn een bijzondere samenwerking aangegaan om Nederlanders op een verantwoorde manier te kunnen laten genieten van een zinderende sportzomer. Van 11 juni t/m 6 september kun je samen met familie of vrienden een weekend of een midweek vertoeven in de prachtige Veluwse omgeving.

Een sportieve zomer

Van het EK Voetbal tot de Tour de France, maar ook de Olympische en Paralympische spelen, het EK Volleybal vrouwen, Formule 1 en Wimbledon. Alle wedstrijden zullen te zien zijn op gigantische schermen. Terwijl de sportliefhebber zich tegoed doet aan een hapje en een drankje op het terras genietend van de wedstrijden, kan de rest van de familie of vrienden meedoen met alle andere leuke activiteiten. Denk aan een wijntour, sportlessen, fietsen op De Veluwe, massages, filmavonden of live entertainment. Ook aan de kinderen is gedacht. Het animatieteam organiseert verschillende toernooien en ook is er een gigantisch zwembad en strand op het park te vinden. En dat allemaal in eigen land!

Boek nu jouw shortbreak in eigen land!

We zijn allemaal ontzettend toe aan vakantie! En om er zeker van te zijn dat jij toekomt aan je welverdiende ontspanning, is een vakantie in eigen land extra fijn. Boek nu jouw Tiny House, Chalet, of bungalow met het hele gezin, familie of vrienden en ga een droomzomer vol oranjegevoel en gezelligheid tegemoet. Wees er snel bij want vol is vol!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TUI.