100%NL Magazine

WOW! Hier koop je Oreo, Tony’s Chocolonely en stroopwafeloliebollen!

Met oud en nieuw in aantocht kunnen we weer genieten van overheerlijke oliebollen! Steeds vaker worden er variaties van de feestelijke snack bedacht. Oliebollenverkoopster Annie Bakker geeft wel een hele bijzondere twist aan de oliebollen, die zeker zullen smaken!

Annie Bakker verkoopt namelijk Tony’s Chocolonely bollen. Deze oliebollen hebben de smaak van de Tony’s Chocolonely karamel zeezout repen. Sinds vorig jaar verkoopt Annie de speciale Tony bollen in haar kraam bij tuincentrum Coppelmans in Valkenswaard. Mensen uit heel Nederland kwamen vorig jaar naar de kraam van Annie toe om zo’n lekkere bol te proeven en daarom heeft zij ze dit jaar opnieuw in haar vitrine liggen.

Omdat de Tony’s Chocolonely oliebollen zo goed in de smaak vielen, heeft Annie ook dit jaar weer 2 nieuwe speciale bollen. Zij introduceert dit jaar namelijk de tompoucebol en de ham-kaas-bol.

Mochten deze speciale oliebollen niet jouw smaak zijn, dan zijn er ook nog bollen met de smaak van Oreo, stroopwafel, kersen, gluhwein, speciaal en abrikozen. Zo is er zeker voor ieder wat wils!

 

Bron: Grazia l Beeld: Istock