100%NL Magazine dinnershow

Deze populaire dinnershows zijn een bezoekje waard dit najaar!

De dinnershows van Hotel Zuiderduin zijn al jaren een grote hit! Nederlanders vanuit het hele land reizen af naar de kust voor heerlijke dinerbuffetten en ontbijt, de schone zeelucht, het prachtige hotel en natuurlijk de fantastische artiesten. Ook jij kunt er dit jaar bij zijn en een dinnershow bijwonen van niemand minder dan de 3JS of Karin Bloemen!

3JS – 16 oktober

Deze nieuwe show van de 3JS brengt de populaire Volendamse band terug naar de basis. Het akoestisch spelen. De 3JS spelen hun nieuwe show op de manier zoals de 20 jaar geleden in de kroegen begonnen zijn. Mensen vermaken met twee gitaren en drie stemmen. Samen met een bassist en toetsenist spelen de 3JS in deze akoestische show eigen nummers en Engelstalige klassiekers uit het akoestische genre.

Karin Bloemen – 23 oktober

Karin Bloemen is een alleskunner en rasentertainer. In deze unieke solo-voorstelling doet ze waar ze zin in heeft. In de afgelopen drie decennia heeft ze zoveel repertoire opgebouwd, dat ze zonder problemen een hele week zou kunnen vullen. In dit programma graaft Karin Bloemen in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn, weet alleen Karin zelf.

Arrangement

De arrangementen zijn geheel verzorgd en bevatten naast het liveoptreden ook uitgebreide koude en warme buffetten, inclusief onbeperkt Hollands drankenarrangement, en een overnachting met ontbijtbuffet. Bovendien kun je onbeperkt gebruik maken van de sauna’s en het zwembad en bevindt Hotel Zuiderduin zich pal aan het strand van Egmond aan Zee. Begin de dag met een heerlijke strandwandeling en eindig deze met een geweldig optreden! Lees meer over de dinnershows van Hotel Zuiderduin op de website.

100%NL Magazine strandwandeling

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hotel Zuiderduin.