100%NL Magazine Portillo

Portillo wijnen, jonge en fruitige wijnen!

Jonge, fruitige wijnen zijn het resultaat! Iedere wijn heeft zijn eigen unieke karakter en een kenmerkende smaakbeleving. In de aanbieding zijn nu: Chardonnay, Malbec (ook Magnum), Tempranillo en Dulce Natural Sauvignon Blanc. Voor iedere smaak iets, van droog wit tot aan vol rood en zelfs zoet!

Bij Bodegas Salentein wordt een scala aan wijnen geproduceerd, waaronder de Portillo serie. Elke Salentein wijn is gericht op een specifieke behoefte; van een droge witte wijn tot een volle rode wijn. Deze serie, Portillo, dankt haar naam aan de historische bergpas tussen het Andesgebergte en de Uco vallei in Argentinië. De druiven die gebruikt worden voor Portillo groeien in de hooggelegen wijngaarden van de Uco Vallei in Mendoza, de enige vallei in dit gebied waar een koel klimaat heerst.

Ga voor de fruitige Tempranillo met een fijne zuurgraad en ronde afdronk als je de voorkeur geeft aan rood. Kies juist voor de Dulce Natural Sauvignon Blanc als je houdt van fruitsmaken zoals perzik, grapefruit, ananas en banaan, een wijn die de perfecte balans heeft tussen de zuurgraad en het zoete.

Heb je de winactie gemist op de Facebook pagina? Maak dan nog steeds kans op een Asado (Argentijnse BBQ) op 7 juli aanstaande op Landgoed de Salentein! Koop nu 6 flessen voor maar €39,95! De actie loopt t/m 23 juni a.s.

100%NL Magazine Portillo

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Verbunt Verlinden