100%NL Magazine raamtekenweken

Maak je huis feest klaar en creëer de mooiste raamtekening met het hele gezin!

Het is weer zover! De edding Raamtekenweken zijn begonnen en juist nu zorgt dat voor verbinding en saamhorigheid. Nu we vaker thuis zijn met het gezin proberen we het thuis ook zo gezellig mogelijk te maken. En wat is er gezelliger dan een eigen gemaakte raamtekening?

Van 23 november tot en met 18 december daagt edding iedereen uit om een raamslinger te tekenen en de ramen van onze huizen, winkels en scholen op een feestelijke manier met elkaar te verbinden. Zo brengen we wat saamhorigheid, gezelligheid en zachtheid in deze voor velen eenzame coronatijd.

Meedoen is makkelijk en iedereen kan het doen. Het excuus ‘ik kan niet tekenen’ gaat niet op. Met gratis te downloaden sjablonen op raamtekenweken.com kan iedereen een feestelijke raamslinger maken. Ga samen met de kids aan de slag en verwelkom Sint en Piet met een prachtige creatie of breng je raam alvast helemaal in de kerstsfeer.

Wanneer je jouw raamslinger uploadt via raamtekenweken.com, wordt hij automatisch toegevoegd aan de langste raamslinger ter wereld. Post je jouw raamslinger via social media met de hashtag #raamtekenweken, dan maak je ook nog eens kans op één van de vele prijzen! Wat ga jij tekenen?

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met edding.