Eten & Drinken

5x Zó herkenbaar als je niet van eten delen houdt

Van delen wordt niemand armer zeggen ze altijd. Nu vinden we bepaalde dingen helemaal niet erg om te delen, maar als het om eten gaat… Dan zijn er toch heel veel mensen die dat liever niet doen. Stiekem begrijpen wij dat wel een beetje, daarom deze 5x zó herkenbaar ‘als je niet van eten delen houdt’. Eet smakelijk!

  • …Als je tijdens een etentje ‘Wil je soms een hapje proeven’ hoort krijg je het spontaan benauwd, want dan moet je diegene natuurlijk ook van jou laten proeven. Beleefd antwoord je dus ‘nee dankjewel’.

 

  • ...Tapas eten is echt niet jouw ding. Dan moet je heel de tijd op letten hoeveel hapjes je eet, zodat er voor je tafelgenoten ook nog iets over blijft. Nee jij bestelt liever gewoon één eigen maaltijd.

 

  • …Wanneer je pizza gaat bestellen en iemand zegt ‘Ah, wij doen wel samen, zo’n heel ding is toch veel te groot voor een persoon’ begint je maag al uit voorzorg te knorren. Jij geniet altijd van je héle pizza, tot aan de laatste punt.

 

  • …Jouw eten aanraken, dat lukt niemand. Wanneer je een vork richting jouw bord ziet gaan, heb je plots het reactievermogen van een cheetah. Écht niet dat ze jouw eten stiekem pikken.

 

  • … Als er tijdens de vrijmibo bitterballen op tafel komen weet jij niet hoe snel je er eentje moet pakken. Dat je je handen en tong verbrand omdat je zo gulzig bent maakt jou niet uit, dan kan je er met een beetje mazzel bij het tweede rondje nog snel een pakken.

 


Gewoon het leukste blad van Nederland