Eten & Drinken

Chocoholics opgelet: Twix, Maltesers en Bounty komen met smeerbare variant

Wij Nederlanders houden van chocolade op brood, dat is een feit. Onze hagelslag is over de hele wereld bekend en op menig ontbijttafel staat altijd een pot chocopasta. Logisch, want bij het eten van chocola maakt je lichaam het stofje endorfine aan, waardoor je je gelukkig voelt. Juist daarom is dit bericht zo'n goed nieuws. Er is namelijk een nieuw soort chocoladebeleg op de markt gekomen.

 

Voor de echte zoetekauwen onder ons is er nu iets nieuws: broodbeleg van Twix, Maltesers en Bounty! De populaire chocoladerepen zijn sindskort niet meer alleen in hun klassieke vorm verkrijgbaar: nu kun je ze ook in een pot krijgen. De smeerbare variant van de repen is waarschijnlijk niet al te goed voor je dieet, maar Twix, Bounty of Maltesers in pastavorm mét crispy chocoladebrokjes erin is toch wel iets wat je een keer (of twee) geprobeerd moet hebben in je leven. De potten met de drie verschillende soorten chocoladespread zijn online te bestellen op de website van Snoepwinkelketen Jamin voor €4,35 per pot. 

Ben je benieuwd naar de nieuwe spreads? Vertel ons in reactie bij dit bericht welke van de drie spreads jij het liefste wilt proberen en wie weet win jij een pot met die spread! 


Doe mee en win!

Welke van de drie spreads zou jij het liefste willen proberen?
Gewoon het leukste blad van Nederland