Eten & Drinken

Courgette, avocado & ananas smoothie!

Na de zomervakantie is het tijd om geest en lichaam weer klaar te maken voor een frisse september start. Tijd voor een groene smoothie om je lichaam weer in balans te krijgen!

Behoud sterke botten en ondersteun je energieniveau!

Deze smoothie ondersteunt je kraakbeen. Courgette bevat vitamine C dat zorgt voor het behoud van sterke botten. In avocado vind je vitamine B6 en dit ondersteunt het energieniveau. Buiten de voordelen is deze smoothie ook erg lekker fris door de toevoeging van ananas!  Bestel hier meteen je EiwitSlank WLS poeder en ga voor meer informatie over Easyline naar easyline.nl.

Ingrediënten

  • 35 gram EiwitSlank WLS poeder met 150 gram courgette
  • 1 avocado
  • 250 gram verse ananas
  • 1 glas water
  • 1 eetlepel chiazaad

Bereidingswijze

Was en snijd de courgette, ananas en avocado. Doe vervolgens alle ingrediënten bij elkaar in de blender. Even blenden en je heerlijke gezonde smoothie is klaar!

Smoothie
Easyline heeft 27 gezonde recepten ontwikkeld om met de eiwitshakes te variëren. Heel simpel door er groenten, fruit en/of zaden aan toe te voegen. Wil je de smoothie extra koud hebben, voeg dat twee ijsklontjes toe. De ingrediënten die ze gebruiken voor de shakes zijn over het algemeen heel het jaar verkrijgbaar. Wel is het handig om sommige ingrediënten ingevroren te kopen, zoals aardbeien. Dan grijp je nooit mis! 


Gewoon het leukste blad van Nederland