Eten & Drinken

Dit is waarom je eigenlijk elke week pasta moet eten!

Wie houdt er niet van pasta! In Italië eten ze het bijna elke dag. En geef ze ongelijk! Er zijn namelijk genoeg redenen om elke week pasta te eten.

Heel goedkoop
Naast dat het heerlijk is, kost een pannetje pasta bijna niets! Je hebt al snel een pak spaghetti voor € 1. Mocht je aan het eind van de maand geld te kort komen (of aan het eind van je geld maand te kort komen), dan kan je altijd nog heerlijk dineren met pasta!

Je valt ervan af!
Ja echt waar! Mensen die een pasta dieet volgen, vallen wel degelijk wat kilo’s af. Dit komt doordat er minder zuivel en vlees in het dieet zit. Je hoeft dus niet eens te sporten om een paar kilo kwijt te raken: eet gewoon pasta!

Eet vooral pasta met tomatensaus
Een pastagerecht met witte saus is natuurlijk ook verrukkelijk! Denk er alleen wel aan dat het veel vetter is en veel meer calorieën bevat dan een pasta met tomatensaus. Als je pasta wilt eten om af te vallen, is het misschien geen goed idee om voor een witte saus te kiezen.

Omdat pizza eigenlijk ook gewoon pasta is!
Pizza is ook een Italiaans gerecht en er zit kaas en tomatensaus op. Praktisch pasta toch? Alleen maar meer reden om elke week een lekker pizzaatje te bestellen!


Gewoon het leukste blad van Nederland