Eten & Drinken

GAVE PAASACTIE: win een jaar lang gratis eten en drinken bij La Place!

Iedereen heeft wel een keer gegeten bij La Place! La Place staat bekend om haar verse en huisgemaakte producten en haar handige zelfservice. Met het paasfeest in zicht, heeft de paashaas ook een bezoekje gebracht aan de La Place filialen! De restaurants zijn nu voorzien van vrolijke gekleurde paaseieren die zorgvuldig zijn verstopt door de paashaas. Vind je alle zes de paaseieren? Dan maak je kans op een jaar lang gratis eten en drinken bij La Place!

Je kunt nog kans maken op deze fantastische prijs tot en met 2 april. Het eerste paaseitje krijg je van La Place cadeau, waarna je zelf op zoek gaat naar de andere vijf eieren. Als je alle vijf de eieren vindt en scant met de ‘Paas-scanner’ in de La Place Extra’s app, ontvang je een hele leuke verrassing bij de kassa! Bovendien maak je als member elke week kans op een jaar lang gratis eten en drinken bij een La Place restaurant naar keuze.

Wil je meer informatie over de deelnemende restaurants en de actievoorwaarden van deze fantastische winactie? Ga dan naar de website van La Place. Breng vandaag nog een bezoekje aan een La Place bij jou in de buurt en ga op paaseieren jacht! Wie weet kun jij straks een jaar lang gratis ontbijten, brunchen, lunchen of dineren bij La Place!


Gewoon het leukste blad van Nederland