Eten & Drinken

Smoothie vol antioxidanten

Na de zomervakantie is het tijd om geest en lichaam weer klaar te maken voor een frisse september start. Tijd voor een groene smoothie om je lichaam weer in balans te krijgen!


WLS Mango&Meloen smoothie       

Wat staat er op je boodschappenlijstje?
35 Gram  EiwitSlank WLS poeder
Stukjes mango
100 gram sla
1/2 kopje water
Stukjes meloen

Was en snij de sla, mango en meloen. Doe vervolgens alle andere ingrediënten bij elkaar in de blender. Even blenden en je heerlijke gezonde smoothie is klaar.

Deze smoothie zit vol met antioxidanten! Antioxidanten bestrijden vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen schade aanrichten aan weefsels en cellen wat weer kan leiden tot bepaalde ziekten. Antioxidanten beschermen je hier tegen. Verder werkt het ook tegen veroudering. Bestel hier meteen je EiwitSlank WLS poeder en ga voor meer informatie over Easyline naar easyline.nl.

Smoothie
Easyline heeft 27 gezonde recepten ontwikkeld om met de eiwitshakes te variëren. Heel simpel door er groenten, fruit en/of zaden aan toe te voegen. Wil je de smoothie extra koud hebben, voeg dat twee ijsklontjes toe. De ingrediënten die ze gebruiken voor shakes zijn over het algemeen heel het jaar verkrijgbaar. Wel is het handig om sommige ingrediënten ingevroren te kopen, zoals aardbeien. Dan grijp je nooit mis! 


Gewoon het leukste blad van Nederland