100%NL Magazine Corendon Valentijn

Romantisch Valentijnsdag vieren in het grootste hotel van de Benelux!

Nog geen plannen gemaakt voor Valentijnsdag? Pak dan nu je kans! Vanaf 99,- per persoon kan je nu al overnachten in het splinternieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam.

Het luxe viersterren Corendon Village Hotel Amsterdam is het grootste hotel van de Benelux en is echt uniek! De ideale plek om je samen met je geliefde even terug te trekken. Met drie gebouwen en 680 prachtige kamers en appartementen is het in één klap het grootste hotel van de Benelux!

In het Corendon Village Hotel Amsterdam kunnen jullie samen heerlijk bijkomen in een spa, Turks stoombad of in de Finse sauna. Of laat jezelf verwennen met een schoonheidsbehandeling of een heerlijke massage.

Romantisch dineren? Ook dit is mogelijk! Het Corendon Village Hotel Amsterdam heeft maar liefst 7(!) verschillende restaurants en bars, dus voor iedere smaak wat wils. Kun je niet kiezen en wil je van alles iets proeven? Dan kun je onbeperkt genieten in het All Inclusive Restaurant. Daarnaast beschikt het Corendon Village Hotel Amsterdam ook nog over het Village A La Carte Restaurant, de Village Bar, Village Square, Bazar (24/7 Lobby Shop) en een Urban Restaurant.

Zie jij jezelf je hier al ultiem genieten samen met je geliefde?

Boek dan snel deze geweldige actie!