Saskia biecht op: 'Mijn seksuele drive is vele malen hoger dan die van mijn man'

Saskia biecht op: ‘Mijn seksuele drive is vele malen hoger dan die van mijn man’

Roos is relatiecoach en zal iedere 2 weken een lezer van 100%NL Magazine advies geven voor zijn of haar relatieprobleem. Dit keer lees je het verhaal van Saskia.

Lieve Roos,

Al geruime tijd ben ik heel gelukkig met mijn man, we zijn na vele jaren nog steeds heel blij met elkaar. Alleen mijn seksuele gevoelens zijn veel sterker dan die van hem en dat begint toch wel een gemis te worden. Een tijdje geleden ben ik “stiekem” met een vriendin naar een erotisch feest geweest en er ging een hele wereld voor mij open. Hierdoor zijn mijn seksuele gevoelens alleen maar sterker geworden en droom ik er zelfs van.

Omdat ik mijn relatie niet op het spel wil zetten door met een andere man in bed te stappen, zou ik hem heel graag een keer meenemen of samen op zoek gaan naar andere spannende ervaringen, maar ik durf het niet aan te kaarten… Wat moet ik doen?

Advies van Relatiecoach Roos

Lieve Saskia,

Er zijn verschillende factoren, fysiek en psychologisch, die bij ieder van ons seksueel verlangen opwekken: levensstijl, opleiding, hormonen, fantasieën, gevoelens. Houden van is elkaar ook tegemoet komen in elkaars verlangens, maar altijd met respect. Praat erover, zeg dat je het spannend zou vinden om bijvoorbeeld samen een keer naar een massageclub+ te gaan. Hierdoor wakker je bij hem misschien ook seksuele gevoelens aan zonder het risico van jaloezie. Kijk hoe hij reageert en geef hem de ruimte om hierin te groeien.

Mannen en vrouwen hebben heel verschillende verlangens, maar juist daarom is het bereiken van overeenstemming een opwindende ervaring, ook al is het niet altijd onmiddellijk.

Praat erover!

Liefs, Roos

 

Heb jij een prangende vraag of kwestie op relatiegebied en zou jij graag advies willen van Roos? Laat dan hieronder je gegevens achter.