100%NL Magazine baby koptelefoon

SCHATTIG: Slechthorende baby kan haar grote zus voor het eerst horen!

Baby Scarlet van elf maanden oud kan voor het eerst horen en dit unieke moment is gefilmd! De video laat onze harten smelten.

Doordat Scarlet drie maanden te vroeg werd geboren, liep zij een bacteriële infectie op aan haar maag. De antibiotica die hiervoor werd gebruikt beschadigde haar gehoor. Na veel onderzoeken heeft zij nu een speciaal gehoorapparaat gekregen, waardoor zij nu wel kan horen. Haar familie legde dit bijzondere moment vast op film.

Baby Sister

Op het filmpje hoor je de zus van Scarlet steeds ‘baby sister’ zeggen, terwijl Scarlet haar grotere zus aankijkt. Je ziet dat ze het doorheeft en Scarlet blijft maar lachen. De trotse moeder beseft wat dit betekent en reageert vol emotie ‘Oh my god’ waarbij de tranen over haar wangen lopen. Zo lief!

De moeder van Scarlet deelde het filmpje op Facebook en vertelt dat het een lange en emotionele ervaring was: “Hoe dan ook, geniet van een van de beste dagen van ons leven. Trouwens, ik ben aan het huilen, jij bent aan het huilen, wij zijn allemaal aan het huilen”. Daar had ze helemaal gelijk in!

https://www.facebook.com/carol.d.peppers/videos/10218574083602939/

Bron: RTLNieuws l Beeld: Youtube