100%NL Magazine back 2 school

De leukste Back 2 School outfits voor de kids!

De vakantie is voorbij! In Regio Zuid moeten alle kinderen maandag alweer naar school en ook in het Noorden en Midden van Nederland is de vakantie bijna afgelopen. Dat betekent dat er leuke schooloutfits uitgezocht kunnen worden. En waar kun je dat beter shoppen dan bij C&A!

C&A heeft ook dit jaar weer een prachtige Back 2 School collectie. Geschikt voor de kleintjes die voor het eerst naar de basisschool gaan, maar ook voor de oudere kinderen zijn er te gekke outfits. Je ziet steeds vaker dat kinderen zelf willen bepalen wat ze aantrekken naar school. Niet alleen bij meisjes, maar ook bij jongens!

Meisjes

Panterprint is nog steeds helemaal van deze tijd! Dit leuke printje kun je overal mee combineren en komt in verschillende kleuren. Combineer het met een felgekleurd item of met een kledingstuk dat eveneens is voorzien van het stoere printje. Wie zegt dat felle kleuren en leuke printjes alleen leuk zijn in de zomer?

Jongens

Comfortabele kleding is helemaal van dit seizoen. Een vest met een bijpassende broek zit niet alleen heerlijk, het staat ook nog eens ontzettend stoer! We zien legerprintjes voorbijkomen, maar ook shirts met dino’s. Niets is te gek!

Deze leuke items scoren voor het nieuwe schooljaar? Neem dan een kijkje op de website van C&A voor nog meer leuke items van de Back 2 School collectie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met C&A.