muchachomalo_giftobox

Sexy én comfy billen tijdens de feestdagen!

Wil jij je lief eens extra verrassen tijdens deze feestdagen? Met dit cadeautje tover jij vast en zeker een glimlach op zijn gezicht! En hij een op de jouwe! ;)

Dit jaar beleven jullie wel hele romantische feestdagen. Want met deze toffe set boxershorts van Muchachomalo wordt het een echte christmas to remember voor jullie allebei!

Stylish en comfy designs

De boxershorts van Muchachomalo herken je aan het bijzondere en hippe design. Elke collectie die ze uitbrengen heeft een eigen boodschap en bovendien hebben de boxershorts van Muchachomalo een sportieve uitstraling en zijn ze geschikt voor elke lichaamstype. Daarnaast zitten ze super comfy!

Golden Special Box

Speciaal voor de feestdagen heeft Muchachomalo een prachtige selectie samengesteld in de Golden Special Box! In deze box vind je een selectie van 12 (!) boxershorts: van toffe prints tot unieke basics. De boxers ontvang je in een luxe cadeauverpakking met gouden details. Zo loopt jouw lief er ook tot lang na de feestdagen heel stijlvol bij!

Black Friday korting!

Dit jaar scoor je tijdens Black Friday fantastische deals bij Muchachomalo. En als volger van 100%NLMagazine hebben wij nu wel een hele leuke deal. Je shopt deze prachtige Golden Special Box nu met een fikse korting tijdens Black Friday. Want waar je hem normaal voor € 149,95 shopt, scoor jij hem nu tijdens Black Friday voor maar € 99,95. Je shopt de Golden Special Box hier!

Welke Muchachomalo verras jij deze feestdagen?

muchachomalo_giftobox

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Muchachomalo.