100%NL Magazine TS Products

Single? Met déze tips wordt dit jouw beste Valentijnsdag ooit!

Over een aantal dagen staat de meest romantische dag van het jaar weer voor de deur: Valentijnsdag. Hartstikke leuk natuurlijk als je gelukkig bent in de liefde, maar voor de singles onder ons kan dit een hele vervelende dag zijn. Het is maar net hoe je er mee omgaat. Met déze tips zorg jij er als happy single voor dat dit je beste Valentijnsdag ooit wordt, we maken er gewoon een feestje van!

Knuffelen helpt bij stress

Uit onderzoek blijkt dat één zesde van de singles in Nederland zich op Valentijnsdag alleen en droevig voelt. Het gevoel van alleen zijn en geen contact met andere mensen hebben kan veel stress opleveren. De lockdown als gevolg van het coronavirus helpt daar natuurlijk ook niet aan mee. Alle openbare locaties zijn gesloten, er geldt een avondklok en doordat je thuis maar 1 persoon op bezoek mag ontvangen zit een troostende knuffel er voorlopig niet in. Juist nu dat zo hard nodig is. Wanneer we knuffelen of huid op huid contact hebben komt er een gelukshormoon vrij in je lichaam. Dit stofje zorgt voor rust, verbondenheid en vermindert stress. Gelukkig is daar RESCUE® PLUS die je ondersteunt in stress-situaties. Dit supplement zit vol met vitaminen B5 en B12.. RESCUE® is een product op natuurlijke basis en kan langere tijd gebruikt worden. Het is geschikt voor het hele gezin en is verkrijgbaar als spray, druppels en pastilles. Vraag ernaar bij jouw drogisterij, gezondheidswinkel of kijk op bachrescue.nl.

Wil jij kans maken op Bach RESCUE® PLUS? Scroll dan snel naar beneden om mee te doen met de winactie!

Verwen jezelf met je lievelingseten

Door de lockdown is de horeca al langere tijd gesloten, maar gelukkig bezorgen onze favoriete restaurants de lekkerste maaltijden thuis! Kijk jij al weken uit naar de beste sushi, die nieuwe pasta of een warm chocoladetaartje? Verwen jezelf en bestel jouw favoriete gerecht! Dek de tafel éxtra mooi om toch nog een beetje dat restaurant gevoel te ervaren. Je zult zien dat het je goed doet.

Van shoppen word je gelukkig

KA-CHING! Het blijft toch iedere keer weer een geluksgevoel nadat we ons winkelmandje hebben afgerekend. Reikhalzend kijken we vervolgens uit naar de pakketbezorger en het als het vervolgens dan ook nog eens goed staat hebben we helemaal de jackpot gewonnen! Waar kies jij voor? Schoenen, een tas, kleding of alles? Met Valentijnsdag is alles geoorloofd én vaak ook nog in de aanbieding. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat we door een favoriet item te shoppen dopamine aanmaken. Dopamine zorgt ook voor een geluksgevoel, waardoor jij weer lekker in je vel zit.

Me-time

Een momentje voor jezelf wordt vaak onderschat, maar is soms zó nodig! Het helpt je stoom af te blazen, je hoofd leeg te maken en weer even helemaal tot rust te komen. Zet daarom je telefoon uit (zo hoef je ook niet al die verliefde selfies op social media te zien), steek een kaarsje aan en ga eens iets doen waar je écht gelukkig van wordt. En dat hoeft helemaal niet iets bijzonders te zijn. Misschien heb je wel een hobby waar je geen tot weinig tijd voor vrij maakt of word jij juist heel zen van het lezen van boek. Of kijk jij al een hele lange tijd uit naar een lang, warm bad. Gun jezelf die tijd!

WIN!

Wil jij kans maken op Bach RESCUE® PLUS? Doe dan snel mee met deze leuke winactie! Beschrijf ons een situatie waarbij jij wel toe bent aan een Rescue-momentje en wie weet ben jij wel de winnaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TS Products