100%NL Magazine sinterklaas cadeau

7x de leukste cadeautjes voor een Sinterklaas dobbelspel!

Oh kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind. Kunnen jullie 5 december ook niet meer afwachten? Iedereen viert Sinterklaas natuurlijk op z’n eigen manier en dat kan in de vorm van lootjes trekken, surprises maken maar ook het dobbelspel is een hele populaire bezigheid op 5 december.

Voor het Sinterklaas dobbelspel koopt iedereen een paar cadeautjes voor een afgesproken budget. Sommige mensen weten gelijk wat ze gaan aanschaffen voor dit budget, maar anderen hebben wat meer moeite om iets leuks te bedenken. Daarom hebben wij een paar leuke cadeautjes voor je gezocht waarmee je iemand (of jezelf) ontzettend blij maakt!

Fles wijn
Je denkt nu waarschijnlijk ‘waarom kwam ik hier zelf niet bij op!’. Neem bijvoorbeeld deze heerlijke verfrissende Sauvignon Blanc voor maar € 8,95! Je bestelt hem gemakkelijk op www.wijnkring.nl.

Bioscoopbon
Wil jij ook graag dingen ondernemen tijdens de wintermaanden, maar ben je een echte koukleum? Dan is een filmpje pakken bij de bioscoop een perfect avondje uit. Met een bioscoopbon maak je dus heel veel mensen blij!

Mok met tekst
Over koude wintermaanden gesproken, een warme chocolademelk met slagroom kan ook zeker geen kwaad als je zit te bibberen deze winter. Alleen heb je daar wel een leuke mok voor nodig. Bij Bulbby heb je hele leuke mokken die je zelf kunt ontwerpen! Over originele cadeautjes gesproken…

Pantoffels
Oké, we hebben nog één cadeautje speciaal voor alle koukleumen. Met een paar heerlijke zachte pantoffels doe je namelijk iedereen een plezier! En laat vanHaren nu een hele leuke collectie warme pantoffels hebben voor een prikkie! Shop ze hier.

Kraslot
Een kraslot is altijd leuk om te winnen. Hoewel de kans heel klein is dat je een grote geldprijs wint, is het krassen zelf al een leuke bezigheid. Je koopt al een kraslot voor € 5.

Sieraden
Welke vrouw houdt er niet van sieraden. Daarnaast koop je voor heel weinig geld de leukste sieraden. Voor een paar euro heb je namelijk al een superleuke ketting of armband!

Fopcadeaus
Je kunt natuurlijk ook een fopcadeau heel goedkoop inpakken! Je kunt bijvoorbeeld een lege wc rol inpakken. Zodra iemand dit cadeautje heeft bemachtigd en uitgepakt, kom jij aanzetten met een gigantische toren van wc rollen ingepakt met een strik eromheen. Ook kun je bijvoorbeeld de meest lelijke kerstballen ooit inpakken, of gewoon een gigantische doos vullen met confetti. Gegarandeerd de slappe lach!

Beeld: iStock