100%NL Magazine Hetty

Stofzuigen saai? Met déze stofzuiger wordt het een feestje!

Het is de huishoudelijke klus waar we elke keer weer tegen opzien: stofzuigen. Maar geloof ons: met het stofzuigen met déze vrolijke stofzuiger wordt het een feestje! Benieuwd over welke stofzuiger we het hebben? Dat lees je hieronder.

Hetty helpt!

Ze is klein, maar superkrachtig en daarnaast is stofzuigen met Hetty een vrolijk feestje. Moeiteloos draait ze rond in de kleine ruimtes en met haar tien meter lange snoer, komt ze in alle hoekjes. Hetty is onvermoeibaar en niets of niemand krijgt die lach van haar gezicht! Hetty 160 is 30% compacter, maar net zo krachtig en zuinig als de 200 Next serie. De compact modellen hebben een inhoud van 6 liter en zijn voorzien van een complete accessoire kit. Dit model is ideaal voor kleinere huishoudens.

100%NL Magazine Hetty

Wat geef je ze mee?

Uitvliegende kinderen die voor het eerst op zichzelf gaan wonen. Kunnen ze het wel aan, gaan ze goed voor zichzelf koken én houden ze het netjes? In alle opzichten, maar ook in huis. Met Hetty geef je ze niet alleen een zetje in de goede richting. Maar ook wat moederlijke gezelligheid mee!

Wat een mop!

Enerzijds toveren ze een instant glimlach op je gezicht. Anderzijds zorgen ze in een handomdraai dat je vloer brandschoon wordt. Met de Hetty SprayMop, wordt dweilen een leuk klusje. Ga je voor de roze Hetty SprayMop of haar rode vriend Henry? Het maakt niet uit, ze doen allebei wat ze beloven. Namelijk op de meest makkelijke manier alle harde vloeren variërend van tegels, laminaat en natuursteen, blinkend schoon maken. Daarnaast kun je zowel de Hetty als Henry SprayMop ook gebruiken als stofwisser, om een natte vloer droog te maken of om je vloer licht vochtig te reinigen. De bij de SprayMop behorende moppen zijn voor droog en nat reinigen geschikt en kunnen in de wasmachine gewassen worden.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Numatic