100%NL Magazine rock&rose Pupa Milano

Zo creëer je voor de feestdagen een stralende look om jaloers op te worden!

Met de feestdagen willen we er natuurlijk op ons (kerst)best uitzien en dan is een fantastische outfit natuurlijk heel belangrijk, maar je make-up maakt jouw feestlook helemaal af! PUPA Milano heeft daarom de Rock & Rose wintercollectie ontworpen die perfect aansluit bij de naderende feestdagen. Zo ga jij stralend de feestdagen tegemoet!

Wij geven je een paar tips hoe je een stralende kerstlook creëert met de producten van PUPA Milano!

Als je de basis hebt aangebracht, foundation en een beetje rouge, gaan we door naar het echte werk. De Rock & Rose 3D Eyeshadow van PUPA Milano komt in drie feestelijke kleuren die je ogen werkelijk laten spreken. Ga voor gouden, bronzen of donkerbruine tinten op de ogen of experimenteer met alle drie de kleuren!

Een beetje lipstick mag ook niet ontbreken voor de ultieme feestlook! De Rock & Rose Metalmatt Lip Fluid komt in de kleuren Insolent Red, True Ruby en Rebel Burgundy en omhult de lippen voor een adembenemende look. Bovendien blijft het de hele avond zitten en zorgt het voor een perfecte dekking. Wees dus niet bang dat je lippenstift na het kerstdiner als sneeuw voor de zon is verdwenen van je lippen!

De Rock & Rose highlighter maakt jouw look helemaal af! Breng de highlighter aan op de jukbeenderen, onder de wenkbrauw en op de neusbrug. De highlighter zorgt voor bijzonder lichtreflecties op de hogere delen van jouw gezicht waardoor jij letterlijk en figuurlijk straalt!

Als finishing touch kun je je nagels nog van een prachtig kleurtje voorzien. De Rock & Rose Metalmatt nagellak zit vol sprankelende deeltjes die zorgen voor een matte metallic uitstraling. Kies voor de Golden explosion of voor Rock Burgundy die overigens beide matchen bij de ogenschaduwkleuren. Wat wil je nog meer!

Zo creëer je dus die stralende kerstlook met de prachtige wintercollectie van PUPA Milano!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Care Cosmetics