100%NL Magazine Slagharen

UITJE: Bestel nu je tickets voor Slagharen met 50% korting!

Beleef een magische herfstvakantie in Attractie- & Vakantiepark Slagharen! Koop nu je tickets voor Slagharen met korting!

Zodra de zon gaat slapen, de attracties sluiten, wordt Attractie- & Vakantiepark Slagharen veranderd in een betoverende omgeving. Verschillende verlichte voertuigen en western figuren staan klaar voor de lichtjesparade. Wanneer de lichtjesparade via de Main Street het Fonteinplein bereikt is het tijd voor het avondspektakel! Randy & Rosie gaan op zoek naar het magische licht. Maar let goed op: de Red Bandits liggen op de loer!

Tijdens deze zoektocht word je verrast door een ongekende happening van laserstralen, projecties, muziek én spectaculair vuurwerk. Zo sluit je jouw dag af met een knal!

Korting!

Verzilver de actiecode 100SLG20NL19 op www.slagharen.com/actiecode en ontvang 50% korting op de dagprijs. Bestel nu als extraatje een glowstick voor slechts €0,75!

*Deze actie is alleen geldig in combinatie met de actiecode. De actiecode is geldig t/m 1 november 2019. De tickets zijn geldig t/m 5 januari 2020, Kijk voor de actuele openingstijden op www.slagharen.com/openingstijden.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen