100%NL Magazine Enjoy Transavia

Dit is waarom je nú een zonvakantie zou moeten boeken!

Ben jij het gure herfstweer ook zo zat en verlang je naar de zon? Dat komt goed uit! Want je boekt nu een volledige vakantie bij Transavia Holidays met korting!

Hup naar de zon

De herfst is in volle gang en dat weten we ook! Overal vallen de blaadjes van de bomen, de zon is ver te zoeken en de kachel moet weer aan. Brrrr! Dat is even wennen. Terwijl je thuis op de bank ploft denk je met heimwee terug aan een zonnige vakantie. Lekker struinen door de straten van Athene. Die lekkere cocktail aan het strand op Ibiza. Bijtanken aan een zwembad op Gran Canaria. Of die strandwandeling langs de boulevard op Mallorca. Waren we nog maar even op vakantie.

Maar waarom zou je er zo lang naar verlangen, als je er ook gewoon naartoe kunt gaan! Bij Transavia Holidays boek je nú je vakantie met korting. Wacht niet langer!

Transavia Holidays

Met Transavia Holidays kun je zelf een volledige vakantie samenstellen met vlucht, accommodatie en eventueel transfer, huurauto of excursie. Zo klik je gemakkelijk je perfecte vakantie bij elkaar, voor een scherpe prijs.

Wij zetten alle voordelen van Transavia Holidays voor je op een rij:

  • Topvakantie voor een scherpe prijs.
  • Pakketreis waarbij je zelf de vlucht kunt kiezen.
  • Repatriëringsgarantie: ze brengen je altijd veilig thuis.
  • Accommodatie met goede reviews op TripAdvisor.
  • Geld-terug-garantie als je reis wordt geannuleerd door een oranje of rood reisadvies.

Boek nu je vakantie met korting!

Boek nú je reis met kortingscode ‘Enjoy!TransaviaHolidays‘ via Transavia Holidays en ontvang €30 korting. De code is geldig voor boekingen tot 30-01-2022, met een reisdatum tot 31-12-2022. Eén code toegestaan per boeking. De code is niet toepasbaar op bestaande boekingen.