100%NL Magazine Villa Clementine

Trouwplannen? Check dan vooral déze bijzondere locatie!

Hebben jullie trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Voor je trouwdag wil je natuurlijk de perfecte, romantische locatie, en die hebben wij voor je gevonden: Villa Clementine.

Villa Clementine is een prachtig historisch herenhuis gelegen in het hart van Waterland. In 1880 bouwde de heer Brantjes de villa als geschenk voor zijn echtgenote, Clementine. Na een grote restauratie heeft het rijksmonument in mei 2016 haar deuren geopend om te dienen als exclusieve trouw- en evenementenlocatie. Er is nieuw leven het herenhuis ingeblazen, waardoor onder andere de prachtige monumentale ornamenten weer schitteren als nooit tevoren.

Wanneer je de villa binnenstapt voel je de historie en hoe rijk mevrouw Clementine zich gevoeld moet hebben toen ze hier woonde. De inrichting van Villa Clementine is klassiek en romantisch, alle kamers ademen dezelfde sfeer. Doordat de sfeervolle ruimtes zowel klein als groot zijn, bieden zij een unieke combinatie waardoor de villa zich perfect leent voor elk soort gelegenheid. 

Naast de mogelijkheid om te trouwen is Villa Clementine óók een perfecte locatie voor andere gelegenheden zoals jubilea, verjaardags- of bedrijfsfeesten, productpresentaties, vergaderingen, lezingen of uitvaarten. 

100%NL Magazine Villa Clementine 100%NL Magazine Villa