HOWDY: Op déze bijzondere plek kun je overnachten als een echte cowboy!

HOWDY: Op déze bijzondere plek kun je overnachten als een echte cowboy!

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting voor het hele gezin? Op déze speciale plek kun je overnachten als een echte cowboy. Lees snel verder!

Het Wilde Westen bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Bij Slagharen rol je van het ene avontuur in het andere. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte en voel je de frisse wind door je haren waaien in achtbaan de Gold Rush. Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment. En kun je in het theater een 4d-film Rio bewonderen. Heb je van al die belevenissen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes en malse western burgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Toffe gifts & souvenirs tref je in onze Main Street, waar jouw herinneringen persoonlijk vastgelegd worden op een lederen armbandje of gave sweater in John’s Craftmans shop.

Komt dat zien, komt dat zien! Verbaas en verwonder je over de meest spectaculaire circusacts. In de zomervakantie is er een gloednieuwe Circus Show! Ook zou je dit seizoen zomaar verrast kunnen worden door optredens van de Red Bandits en Randy & Rosie, op twee nieuwe podia. In de Music Hall schitteren Randy & Rosie weer in hun eigen show!

100%NL Magazine Slagharen

Bijzonder overnachten

Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in één van de luxe lodges. Of boek een campingplek en slaap als een cowboy onder de sterren. Met het attractiepark in je achtertuin gaat het avontuur de volgende dag gewoon weer door.

Boek nu je ticket of verblijf via slagharen.com!

100pmagazine_slagharen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Attractie- en Vakantiepark Slagharen