100%NL Magazine trein

Binnen 3 uur in Londen zitten? Dat is binnenkort mogelijk!

Dat is goed nieuws! Binnenkort hoef je geen uren meer te wachten op het vliegveld of lang in de auto te zitten voor een tripje naar Londen. Je kunt namelijk straks gewoon de trein pakken die je rechtstreeks van Rotterdam naar hartje Londen brengt!

Voor veel reizigers is dit een droom die uitkomt. Treinmaatschappij Eurostar begint na de feestdagen met het bouwen van deze revolutionaire trein die aan al onze reisverlangens voldoet. De luxe trein bezit over een prachtig interieur en een restaurant. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de wifi en 300 uur aan films en series streamen!

Bovendien hoef je geen uren van tevoren aanwezig te zijn op het station. Als je uiterlijk 12,5 minuut van tevoren aanwezig bent bij de douane, ben je nog net op tijd om mee te kunnen reizen met de trein. De trein brengt je binnen 3 uur en een kwartier op station St. Pancras dat midden in het centrum van Londen ligt.

De nieuwe trein zal vanaf het voorjaar tweemaal per dag rijden: ’s ochtends en ’s avonds. Hoewel de prijs van het ticket nog niet bekend is, denken we dat het goedkoper is dan een vliegticket. Heb je dus nog geen tripje op de planning? Pak dan in het voorjaar de trein naar Londen!