100%NL Magazine Bolderman Kerstreizen
Delen

Dit is waarom je nú de kerstreis van je dromen zou moeten boeken!

Het mooiste cadeau dat je jezelf of een ander kunt doen? Een kerstreis! Even ontsnappen aan alle hectiek die deze tijd met zich meebrengt. Jezelf volledig laten verwennen, maar wel volop genieten van de sfeer!

Ga er met of rondom de kerstdagen heerlijk even tussenuit met een excursiereis per bus of een kerstcruise. Het aanbod is groot en divers. Van 3 tot 10 dagen. Je kunt kiezen uit de mooiste steden van Europa, die in dit seizoen stuk voor stuk feestelijk verlicht zijn. Een winters sprookje beleven in Disneyland Paris. Van een witte Kerst genieten tussen de besneeuwde bergtoppen of vanaf een feestelijk versierd schip op de Rijn het landschap aan jezelf voorbij zien glijden…

Tradities

Wist je dat…

  • In België wordt met Driekoningen een taart met daarin een boon gebakken. Krijg jij de boon, dan ben je voor één dag koning!
  • Op 24 december – kerst-avond – eten de meeste Duitse families worst met aardappelsalade.
  • Gek op toetjes? Les Treize desserts zijn onderdeel van het Provençaalse kerstdiner. Dertien toetjes verwijzen naar Jezus en zijn twaalf apostelen.
  • In Italië brengt kerstheks La Befana cadeautjes op Driekoningen. Lieve kinderen krijgen snoep, stoute kool.
  • Grote trek? In Polen moet het kerstdiner traditioneel uit 12 of 13 gerechten bestaan.

100%NL Magazine Bolderman kerstreizen

De ene kerstmarkt is de andere niet

Waar je dit jaar ook je kerstinkopen gaat doen, een kerstreis in het buitenland is een belevenis op zich! Kerstmarkten brengen ook lokale gebruiken en specialiteiten met zich mee. Van Flammkuchen in Duitsland tot cuisse de grenouille in Frankrijk en van pierogi in Polen tot trdelník in Praag. Genieten met een grote G!

Boek nú je magische kerstreis!

Trek er deze kerstperiode op uit en beleef de magie van de feestdagen tijdens een sfeervolle busreis of kerstcruise. Bij Bolderman hebben ze een divers en sprankelend aanbod aan kerstreizen voor je klaarstaan. Of je nu houdt van het bruisende stadsleven of een rustigere bestemming, er zit gegarandeerd iets voor je tussen. En natuurlijk is een bezoek aan een kerstmarkt een must! Duik in de feestelijke kraampjes en scoor de leukste kerstcadeautjes. Vier Kerst dit jaar eens anders en ontdek de charme van kerst in het buitenland!

Klik hier voor meer informatie!

100%NL Magazine Disney

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bolderman

Delen