Deze fantastische musical in Burgers' Zoo MOET je gezien hebben!

Deze fantastische musical in Burgers’ Zoo MOET je gezien hebben!

Dompel je onder in de onderwaterwereld van het dierenrijk, ga op safari, ontdek allerlei woestijndieren in de hitte van de droge woestijn of slinger als een aap door het levensechte regenwoud. In Burgers’ Zoo maak je in één dag een hele wereldreis!

Als dat nog niet genoeg is, kun je deze zomer ook genieten van een fantastische musical!  In Zoë & Silos – De Desert Musical – beleven ze een spannend avontuur, waarin het leven in de woestijn op een kleurrijke en educatieve wijze centraal staat. Van 7 juli tot en met 28 augustus 2018 is ‘Zoë & Silos – De Desert Musical’ te zien in het Auditorium van Burgers’ Zoo. De musical wordt meerdere malen per dag opgevoerd.

Het Verhaal

Zoë en Silos ontmoeten elkaar weer in de uitgestrekte Mojave-woestijn in Arizona. Tijdens hun wandeling komen ze een klein dier tegen dat op een zwijn lijkt: een halsbandpekari. Na een heftige en zeldzame regenbui is hij zijn familie kwijtgeraakt. Zoë & Silos besluiten hem te helpen. Maar hoe vinden ze zo snel de groep pekari’s terug in de grote woestijn? En, zijn ze wel veilig voor de lynxen en poema’s die op de loer liggen? Laat je meevoeren in deze wervelende, swingende show naar de kleurrijke wereld van de woestijn en verwonder je over de wezens die hier leven!

Een visueel spektakel van een half uur

In een half uur durend visueel spektakel word je meegenomen naar de warme woestijn waar de leukste, mooiste en grappigste wezens leven, zoals de halsbandpekari, de renkoekoek en de ratelslang. Deze adembenemende musical voor jong en oud is bij de entreeprijs inbegrepen. Zeker een aanrader dus! Koop nu snel kaartjes voor de leukste dierentuin van Nederland en geniet van 7 juli tot en met 28 augustus van het fantastische dierenrijk én de populaire musical van Zoë en Silos.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Burgers’ Zoo.