100pmagazine_vdvalkspelletjesnacht

Doe mee aan deze té gave Spelletjesnacht en win spectaculaire prijzen!

Spelletjesliefhebbers opgelet! Ben jij gek op spelletjes én lekker competitief ingesteld? Lees dan snel verder!

Ben jij een échte spelletjesfanaat en gek op winnen? Doe dan mee met deze geweldige Spelletjesnacht bij Van der Valk en maak óók nog eens kans op te gekke prijzen!

Spelletjesnacht

Ben jij ook even toe aan een avondje vol spanning, strijd en vermaak? Ga dan nu de digitale strijd aan met andere hotelgasten tijdens de Spelletjesnacht bij Van der Valk! De eerste twee nachten zullen plaatsvinden op 21 en 22 januari. Op 21 januari vindt de Quiznacht plaats. In deze gezellige nacht gaan mensen de strijd met elkaar aan tijdens een vermakelijke quiz vol hilarische filmfragmenten, prikkelende vragen en creatieve challenges. Tijdens de Bingonacht op 22 januari zullen deelnemers het tegen elkaar opnemen in een potje bingo. Die “ouderwetse” bingo is wel in een nieuw, digitaal jasje gestoken. Fun gegarandeerd!

Een bloedstollende nacht vol plezier

Vanuit de kamers van deze hotels zullen jij en de andere gasten het tegen elkaar opnemen in een bloedstollende strijd! Alle spelers surfen, gewapend met hun devices, tijdens één van de twee avonden naar een speciale Spelletjesnachtwebsite. Via deze site kunnen ze deelnemen aan het desbetreffende spel. De host zal je vanuit een studio deze avond begeleiden, instrueren én vooral vermaken!

Deze hotels doen mee!

De Van der Valk Hotels die meedoen aan deze leuke en vooral gezellige nachten zijn: Hotel Amersfoort-A1, Hotel Hoorn, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught en Hotel Tiel.

Win spectaculaire prijzen

Op beide avonden maken de deelnemers kans op de meest spectaculaire prijzen, zoals gave stedentrips in Nederland en zélfs vakanties naar het buitenland!

Roomservice, please!

Aan luxe zal het je niet ontbreken tijdens deze gezellige avonden. Zo kun je heerlijke gerechten, snacks en je favoriete drankjes bestellen via de roomservice, zodat je de hele avond door kunt blijven spelen en natuurlijk genieten van al dat lekkers!

Veilig en vertrouwd deelnemen

Zoals je van Van der Valk gewend bent, is de invulling van de Spelletjesnacht veilig en vertrouwd. De veiligheid, gezondheid en het welzijn van de gasten en de medewerkers staan voorop tijdens deze coronaproof avonden.

Meedoen?

Wil jij ook meedoen aan deze té leuke Spelletjesnacht? Boek hier dan snel een hotelkamer!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Van der Valk Hotels.