Door dít spannende evenement wordt Halloween met je kind of familie gruwelijk leuk!
Delen

Door dít spannende evenement wordt Halloween met je kind of familie gruwelijk leuk!

Durf jij het aan? Met dit leuke evenement heb jij samen met je kind, vrienden of hele familie een gruwelijk leuke Halloween.

Slagharen x Halloween

Ga je tijdens Halloween liever iets actiefs doen dan een avond bankhangen met horrorklassiekers? Wat is er nou leuker dan eens lekker mee te griezelen? Van 7 t/m 29 oktober kunnen families overdag griezelen en genieten tijdens Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden in Slagharen. Op 8 avonden in oktober blijft het park tot 22:00 uur open voor bezoekers met stalen zenuwen. Tijdens Western Nightmares worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht.

Scary Prairie

Slagharen verandert in een vrolijk en bruisend Halloween festival, midden op de prairie. Het park wordt ingedeeld in 3 themagebieden: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail. Hier lopen de bezoekers bijzondere bewoners tegen het lijf, met ieder hun eigen verhaal en soms opdracht. Naast de themagebieden zijn er 3 walkthrough belevingen. 

Laat jij ze schrikken?

In The Manor maken kinderen kennis met de Bones familie. In dit spookhuis zijn de rollen omgedraaid hier krijg jij de kans om de familie te laten schrikken. Lukt het jou om de familie te vinden? 

Voor de échte waaghalzen zijn er ook 8 angstaanjagende avonden: Western Nightmares. De klok slaat 18:06 en het begint te schemeren. Voorbereid je voor op een confrontatie met de schaduwzijde van het Wilde Westen. Wat er bij daglicht gezellig en ongevaarlijk uitzag, onthult zich nu als een pure Wild West Schrik. Met de inzet van zeventig acteurs, drie huiveringwekkende walkthroughs en drie griezelzones, is het doel simpel: bezoekers een onvergetelijk angstige ervaring bieden.

Praktische informatie

De adviesleeftijd voor het avondprogramma is 14+. Tickets zijn te koop vanaf 23,50 p.p. Op de dagen dat Western Nightmares is zijn tickets 27,50. Een avondticket is ook te koop voor € 22,50. Met een dagticket heb je ook toegang tot Western Nightmares.

Is dit echt iets voor jou? Of ben je op zoek naar meer informatie. Klik dan hier.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Slagharen

Delen