100%NL Magazine Disney Frozen
Delen

Disney FROZEN Fans Opgelet: Hier moet je bij zijn!

Frozen-liefhebbers, verheug je! De musical Disney FROZEN is vanaf nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Diamanten Ticket Award

Groots. Magisch. Spectaculair. Frozen maakt alle verwachtingen waar tijdens een onvergetelijke reis vol spanning, avontuur, oogverblindende special effects en iconische muziek. De musical Disney FROZEN vertelt het meeslepende verhaal van de zussen Anna en Elsa in het fictieve koninkrijk Arendelle. Door de verborgen krachten van Elsa raakt het koninkrijk in een eeuwige winter. Deze magische voorstelling brengt het geliefde verhaal tot leven met adembenemende scènes en onvergetelijke muziek.

Wat echt bijzonder is, is dat er al vóór de officiële première meer dan 100.000 tickets zijn verkocht, wat laat zien hoe populair deze musical is.

De musical Disney FROZEN

In de musical Disney FROZEN schitteren enkele van Nederlands meest getalenteerde musicalsterren. Vajèn van den Bosch speelt de rol van Elsa, terwijl Nienke Latten haar zus Anna vertolkt. Naidjim Severina neemt de rol van Kristoff op zich, Tristan van der Lingen speelt Hans, Steven Roox is Olaf, en Jorge Verkroost vertolkt de Graaf van Wesselland. Mathijs Pater en Nicholas Li delen de rol van Sven, het geliefde rendier.

Mis het niet

De musical Disney FROZEN belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol spectaculaire effecten, prachtige muziek en adembenemende kostuums. Zorg dat je deze magische voorstelling niet mist en bemachtig snel je kaarten! Klik hier op de link. 

100%NL Magazine FROZEN

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stage Entertainment, Fotocredit: Johan Persson

Delen