100%NL Magazine Thule

Met deze geniale oplossing kan alles mee op vakantie!

Je hebt nét die mooie sportieve auto, maar beseft nu dat hij te klein is en er geen dakkoffer op past. Heel vervelend als je graag op reis wil en je nu bijna niets meer mee kunt nemen… Maar vanaf 2023 is dat voorbij, want wij hebben dé oplossing!

Thule Arcos

Thule Arcos brengt een bagagebox voor achterop de auto op de markt. Super handig voor het vervoeren van een kinderwagen, outdooruitrusting of je favoriete tassen! De Thule Arcos biedt mogelijkheden voor iedereen met ruimte te kort of met een kleine auto.

Deze nieuwe must-have is een hardshell bagagebox met gemakkelijke toegang. Wanneer je hem op de trekhaak plaatst, wordt de windweerstand minder. Hierdoor kun je (wanneer mogelijk) het autodak voor andere grote massa gebruiken.

Je hoeft niet bang te zijn voor een beperkt uitzicht, want door de perfecte omvang van de Thule Arcos behoud je geweldig uitzicht via de achteruitkijkspiegel. Verder maakt het ontwerp van de Thule Arcos het een super gebruiksvriendelijk artikel.

Getest

Het bedrijf Thule is tijdens het uitvoeren van verschillende testen tot de conclusie gekomen dat als u de lading achterop een voertuig vervoert, dit voordelen heeft het batterij- of brandstofverbruik. Soms was het verbruik zelfs minder! Ook externe testen van o.a. het grootste automagazine van Zweden ‘Vi Bilägare’ bevestigde dit.

3 in 1

Deze geweldige bagagedrager is duurzaam, gebruiksvriendelijk en snel toegankelijk. Wat wil je nog meer? Je lading wordt beschermt tegen vuil en water, je behoudt je uitzicht én maakt laden en lossen gemakkelijk. Verder is de kofferbak altijd beschikbaar voor extra laadruimte.

Thule Arcos is verkrijgbaar in twee maten: M en L. Of je nu kiest voor een inhoud van 300 of 400 liter, beide bieden genoeg ruimte voor bijvoorbeeld golftassen. Voor wie geen genoeg kan krijgen, biedt Thule ook dakkoffers met een inhoud t/m 610 liter aan. Deze zijn afgestemd op ieders behoefte en levensstijl.

Thule Arcos wordt op 1 februari 2023 gelanceerd.

Bron en Beeld: Thule