GEWELDIG: Déze voormalige profvoetballers spelen 15 oktober padel tegen elkaar
Delen

GEWELDIG: Déze voormalige profvoetballers spelen 15 oktober padel tegen elkaar

Ben jij fan van de sport Padel, of speel je het misschien zelf al een tijdje en heb je zin om de beste spelers ter wereld live te zien spelen? Dat kan nu, want van 11 tot en met 15 oktober komen zij in actie bij World Padel Tour in AFAS Live en voor de eerste dagen zijn nog kaarten te krijgen!

Padel

Het is dé sport van het moment, iedereen speelt het onwijs fanatiek en het ene na het andere padelcentrum wordt geopend. Dit jaar vindt vanaf 11 tot en met 15 oktober World Padel Tour plaats in AFAS Live in Amsterdam. Dit is het grootste toernooi op de internationale padelkalender en de beste spelers van over de hele wereld komen hier in actie.

Op 15 oktober spelen de dames en heren de finales tegen elkaar, maar eerst komen vier van de beste Nederlandse voetballers allertijden samen in actie op het veld. Wij hebben het nu natuurlijk over Robin van Persie, Arjen Robben, Rafael van der Vaart en Ronald de Boer.

Voormalig profvoetballers

De vier voormalige profvoetballers spelen al jaren padel en zij spreken hun liefde voor de sport vaak uit. Arjen Robben behaalde eens de kwartfinale op het Nederlandse kampioenschap voor 35-plussers en hij heeft een padelbaan in zijn achtertuin, Robin van Persie heeft een eigen kleding- en accessoireslijn voor padellers, Ronald de Boer is ambassadeur van Plaza Padel en Rafael van der Vaart staat sinds kort in het Guinness Book of Records, door met 51 andere spelers 48 uur achter elkaar te padellen. Deze heren speelden voetbal met passie en dat doen zij met padel precies hetzelfde. Zij gaan er voor de volle 100% voor en dat is fantastisch om te zien!

Ambassadeurs

Ex-proftennisser John van Lottum is de toernooidirecteur van WPT Decathlon Amsterdam Open en hij heeft heel veel zin in deze dagen. ‘Padel is voor steeds meer topsporters de favoriete tweede sport, zowel tijdens als na hun actieve carrière. Van hockeyers en Formule 1-coureurs tot voetballers en tennissers. Robin, Arjen, Rafael en Ronald zijn ware ambassadeurs en ook nog eens bovengemiddeld goede padellers. Ik ben ervan overtuigd dat het publiek in AFAS Live met volle teugen gaat genieten van deze Legends Game! Daarbij alle credits naar onze partner Circus.nl Sport & Casino die dit mogelijk maakt’, zegt hij. Dit worden gegarandeerd fantastische dagen.

Groot succes

De eerste editie van World Padel Tour vond vorig jaar plaats in de Centrale Markthal en dat was een enorm succes. Miljoenen mensen van over de hele wereld keken online, de live uitzending van de finaledag op RTL7 trok bijna 400.000 kijkers en 20.000 mensen bezochten het evenement. Helaas zijn de tickets voor het finaleweekend in AFAS Live dit jaar al uitverkocht, maar voor de eerste dagen zijn nog kaarten te krijgen. Hoe geweldig zou het zijn als jij als padelliefhebber hierbij bent?

Benieuwd naar meer informatie over World Padel Tour? Klik dan op deze link.

Beeld: Istock.

Delen