100%NL Magazine Bolderman
Delen

In het najaar nog op vakantie? Déze plekken in Europa zijn het bezoeken zeker waard!

Zin om in het najaar in alle rust de mooiste plekken van Europa te bezoeken? Bolderman weet precies waar je moet zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is in de luxe touringcar te stappen, en te genieten!

Je kunt kiezen uit een groot aanbod aan stedentrips. Daarnaast zijn er zonbestemmingen in Italië, Spanje en Kroatië. Van een lang weekend naar bijvoorbeeld Kopenhagen en Malmö, tot een uitgebreide rondreis naar Berlijn, Praag en Boedapest. En nog veel meer!

Kijk & Vergelijk

Blijf je liever wat dichterbij? Kies er dan voor om de vier populairste steden van België: Gent, Brugge, Blankenberge en Antwerpen te combineren. Stuk voor stuk uniek en allemaal prachtig!

Puur natuur

De Harz is het hoogste gebergte van Noord-Duitsland en heeft heel veel plant- en diersoorten. Hier reis je door uitgestrekte bossen, hoogvlaktes, diepe dalen met wilde rivieren, watervallen, beken en stuwmeren. Adem in, adem uit!

Net als in de film

Ook zo gek op Engelse detectives? Combineer dan een reis naar Londen met het graafschap Kent. De tuin van Engeland met romantische kastelen, prachtige tuinen, historische landhuizen en indrukwekkende forten langs de kust.

Lesje geschiedenis

Bretagne en Normandië hebben een indrukwekkend verleden, met de prehistorische stenen in Bretagne en rijzige Romaanse kerken in Normandië. Ook is dit het decor van D-Day. Er zijn talrijke monumenten die herinneren aan de zware strijd. Een waanzinnige reis als je liefhebber van geschiedenis en natuur bent.

La dolce vita

Heb je wat meer tijd? Ga dan voor een 15-daagse rondreis langs de hoogtepunten van Sicilië. Dan ga je met de ferry naar het vasteland, de Amalfikust, Sorrento, het eiland Capri en de Alcantara kloof. De heen- en terugreis gaan door Toscane, waar je Siena bezoekt. Genieten van het zoete leven en het heerlijke eten!

100%NL Magazine Bolderman

Kijk voor meer informatie en alle reizen op bolderman.nl/najaarsreizen

Delen