kerstmarkt_2021

Kerstliefhebbers opgelet! De kerstsfeer proeven doe je hier!

Wil jij je even lekker genieten van de knusse gezelligheid en je even helemaal onderdompelen in de kerstsfeer? Hoe kun je die nou beter beleven dan op een kerstmarkt?

Duitsland staat bekend om z’n vele kerstmarkten. Hier vind je prachtige snuisterijen en tal van kraampjes met lekker eten. Ben jij zelf ook zo’n kerstliefhebber en wil jij dit jaar de échte kerstsfeer proeven? Ga erop uit en bezoek een kerstmarkt!

Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf is misschien wel de populairste onder Nederlanders. De Altstadt wordt in november/december omgetoverd tot een sprookjesachtig tafereel met heel veel kramen! Ben jij een echte lekkerbek? Dan kun je hier je hart ophalen. Hier vind je zóveel lekkers: kaiserschmarren, bratwurst, reibekuchten…loopt bij jou het water al in de mond? Ohja, vergeet de glühwein niet! Gek op schaatsen? Dan mag je een bezoek aan de schaatsbaan op de Jan Wellem platz zeker niet overslaan!

Münster

Ieder jaar zijn er in Münster wel vijf(!) kerstmarkten te vinden die het oude stadsgedeelte tot echte kerststad omtoveren. Met de prachtige oude gebouwen en brede straten heeft Münster wel wat weg van Londen. De combinatie van een prachtige stad én kerstsfeer trekt jaarlijks dan ook veel bezoekers!

Oberhausen

Winkels, winkels en nog meer winkels: Oberhausen is een walhalla voor shopliefhebbers. Hier scoor je de meest prachtige kerstspullen. En wil je nog een mooie kerstoutfit scoren? Ga dan ook zeker even kijken in het enorme winkelcentrum CentrO die op loofafstand van de kerstmarkt ligt. Je zal er zeker slagen voor iets moois!

Hoe kom ik er?

De luxe touringcars van Uit met Jonker brengen jou naar je gekozen plaats van bestemming, alwaar je wordt verwelkomd door de heerlijke geur van glühwein en je kunt shoppen bij talloze kerstkraampjes. De touringcars vertrekken vanaf wel 20 opstapplaatsen in ons land en zijn lekker comfortabel met veel beenruimte. Ook word je aan boord voorzien van een lekker kopje koffie of thee. En heb je veel leuke dingen gescoord? Geen zorgen, want er is genoeg plek om je kerstinkopen mee te nemen! Je boekt de dagtochten op deleuksteshop.nl!