100%NL Magazine Madeira TUI

AANBIEDING: 8 dagen naar het kleurrijke Madeira vanaf €399!

Madeira is meer dan modder aan je wandelschoenen. Lekker lang tafelen in een van de goed geprijsde restaurants van hoofdstad Funchal, bloemengeur all over the island en roetsjen met je slee de berg af, ook zonder sneeuw! Laat je verrassen door het eiland van de eeuwige lente, Madeira!

In geuren en kleuren

Camera in de aanslag en je neus in de wind. Het hele jaar rond is het eiland begroeid met de meest bijzondere bloemen en planten. Tijdens het flowerfestival schiet je mooie plaatjes van traditioneel geklede bloemenmeisjes en -jongens, terwijl je de geuren van de lente opsnuift. De praalwagens toeren door de straten van Funchal. Je weet niet waar je kijken moet. Zoveel bloemen, zoveel kleuren en even zoveel geuren.

De feiten

Madeira maakt samen met de eilanden Porto Santo, Ilhas Desertas en Ilhas Selvagens deel uit van de Madeira archipel. Een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, aan de westkant van de Marokkaanse kust, net boven de Canarische eilanden. En hoewel Marokko dichterbij ligt, hoort Madeira bij Portugal. De inwoners spreken Portugees en Engels. Het eiland wordt gekenmerkt door steile rotsen, weelderige bloemenpracht en kilometers aan wandel- en fietsroutes.

Voor iedereen

Wandelaars kunnen hier naar hartenlust de paden op, de lanen in en de levadas door. De actieveling springt op de fiets en suist de bergen af. Of hijst zich in een harnas en gaat paragliden. Maar ben je meer het type ‘relax en even niets’? Dompel jezelf onder in het Portugese leven en strijk neer op een terrasje, struin de lokale markt af of reserveer een strandbedje op een van de hiervoor speciaal ingerichte plateaus aan zee. Voor een hippe cocktail moet je in de gezellige hoofdstad Funchal zijn. Hier kun je overdag eindeloos door de smalle straatjes slenteren, terwijl ’s avonds het nachtleven de pan uit swingt.

8 dagen Madeira vanaf €399!

In het nieuwe centrum van Funchal ligt Florasol Residence. Dit ideale logeeradres is zijn drie sterren dubbel en dwars waard. Vanaf het zwembadterras heb je geweldig uitzicht over Funchal en de Atlantische Oceaan. De appartementen zijn basic ingericht en alles wat je nodig hebt, is aanwezig. De loungebank op het balkon steelt de show; zie je jezelf al zitten met je zelf gezette kop koffie? Ontbijten doe je in het fris ingerichte restaurant. ’s Avonds ga je de hort op, lekker eten in een van de gezellige restaurants van de hoofdstad of zelf iets kokkerellen in je eigen appartement.

Inclusief
7 overnachtingen in een 1-kamerappartement op basis van logies en ontbijt

Exclusief
Boekingskosten € 27,50 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Voorwaarden
Reisperiode van11 november 2021 t/m 31 maart 2022, boeking vóór 20 januari 2022. De prijs is een vanaf prijs, gebaseerd op een verblijf van 2 personen en is inclusief de korting voor 100%NL Magazine lezers.. Op deze reis zijn SGR- en ANVR-voorwaarden van toepassing.

Speciaal voor 100%NL Magazine lezers
€ 150 korting op het arrangement: van € 549 voor € 399 o.v.v. kortingscode 100NLFLSOL bij boeking.

Meer informatie en boeken
Kijk op www.tui.nl, bel TUI 088 – 088 58 85 of ga langs bij een TUI winkel in de buurt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TUI