100%NL Magazine Vriendenloterij kerstuitjes
Delen

Psssst: op deze leuke kerstuitjes ontvang je nu heel veel korting!

Kerst staat voor de deur, de meest betoverende tijd van het jaar! Helemaal voor deelnemers van de VriendenLoterij. Want met de VriendenLoterij VIP-KAART krijg je tot 50% korting op heel veel uitjes en kun je gratis naar ruim 150 musea. Kijk voor het complete VIP-KAART aanbod en de bijbehorende kortingen op vriendenloterij.nl/vipkaart en laat je nu alvast inspireren voor de komende kerstvakantie met deze uitjes. Een fantastische kerstvakantie toegewenst!

Amsterdam Light Festival – 50% korting

De 12de editie van een van de meest toonaangevende lichtkunstfestivals ter wereld. In het centrum en langs de grachten zie je meer dan twintig lichtkunstwerken van Nederlandse en internationale kunstenaars. De route kun je wandelend en varend beleven en is voor iedereen toegankelijk.

Amsterdam, 30 november t/m 21 januari 2024

100%NL Magazine Vriendenloterij Kerstuitjes

Great Christmas Circus – 50% korting

Dit is geen gewoon circus, dit is het
Great Christmas Circus! In de moderne tent branden honderden lampjes die zorgen
voor een heerlijke kerstsfeer. Acrobaten, clowns en jongleurs van absolute wereldtop komen speciaal voor deze familieshow naar Beverwijk. Huiveringwekkende stunts aan de trapeze, ongeëvenaarde krachtacrobatiek en clowns die de boel op stelten zetten. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet.

Beverwijk, 16 december t/m 7 januari 2024

100%NL Magazine Vriendenloterij Kerstuitjes

Holiday On Ice Jubileum – 30% korting

Holiday on Ice bestaat 80 jaar! Dat wordt gevierd met
een gloednieuwe en extra feestelijke jubileumshow,
A new day! Een spectaculair avontuur van Adam & Aurora en 40 topkunstschaatsers van over de hele wereld. Te zien in Martiniplaza Groningen, Rotterdam Ahoy, Brabanthallen Den Bosch, Amsterdam RAI en MECC Maastricht.

Van 8 december t/m 7 januari 2024

100%NL Magazine Vriendenloterij Kerstuitjes

Papa Was A…. – 2 personen gratis

Fan van The Rolling Stones? Haast je dan naar het Groninger Museum, de laatste locatie waar The Rolling Stones – Unzipped nog te zien zal zijn. Aan de hand van vierhonderd originele objecten uit het persoonlijke archief van de band – waaronder instrumenten, dagboekfragmenten, albumcovers, zeldzame audiofragmenten en iconische kostuums – neemt de tentoonstelling je mee in de carrière van de wereldberoemde rockband.

Groningen, t/m 21 januari 2024

100%NL Magazine Vriendenloterij Kerstuitjes

© The Rolling Stones Archive

Royals & Rebels – GRATIS

Tot 7 januari kun je in het Kunstmuseum Den Haag deze
mode expositie bekijken. De Britten hebben hun stempel stevig op de modegeschiedenis gedrukt. Zoals Vivienne Westwood, Alexander McQueen of Stella McCartney. Maar ook de kostschooluniformen, Schotse ruit, Savile Row en kleding van de Britse Royals. En dan de rebellen: Swinging London, punks en skinheads? Ook zij hebben grote invloed gehad
op het modebeeld. Duik in de rijke geschiedenis van de Britse mode.

Den Haag, t/m 7 januari 2024

100%NL Magazine Vriendenloterij Kerstuitjes

VriendenLoterij VIP-Kaart

Wil je ook kans maken op mooie prijzen? Er zijn elke maand 250.000 prijzen te winnen tot wel € 1 MILJOEN! Bovendien ontvangt elke deelnemer de VIP-KAART. Wil jij ook een VIP-KAART? Ga dan naar vriendenloterij.nl en speel mee!

De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 300027/14481 d.d. 21/10/2021.

100%NL Magazine Vriendenloterij

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de VriendenLoterij

Delen