100%NL Magazine Slagharen
Delen

Bezoek het leukste Wild West Summer event van Nederland, perfect voor het hele gezin!

Deze zomer verandert Attractie- & Vakantiepark Slagharen in een bruisend dorp uit het Wilde Westen van 1860. Bereid je voor op een onvergetelijke Wild West Summer, een zomerfestival vol avontuur, spektakel en nostalgie, zoals je dat kent van de gezellige dorpsfeesten in Nederland.

Een Western Dorpsfeest

Stap in een wereld vol avontuur, waar het park is versierd met vlaggetjes en sfeervolle lampjes. Overal om je heen hoor je de vrolijke deuntjes van westernmuziek en zie je cowboys en cowgirls dansen op het dorpsplein. Het is een feest voor jong en oud, waar je kunt genieten van meer dan 30 attracties, shows, straatentertainment en heerlijk eten.

De Spectaculaire Stuntbattle

Het hoogtepunt van de Wild West Summer is de spectaculaire stuntbattle tussen drie dappere cowboys. Deze legendarische battle laat je op het puntje van je stoel zitten. Elk van hen is vastberaden om de beste cowboy van het dorp te worden, maar wie zal er winnen?

Zomeravonden

Deze zomer opent Attractiepark Slagharen op 8 speciale avonden langer de deuren voor de Zomeravonden. Tijdens deze avonden zijn enkele attracties extra lang geopend, zodat je nog meer plezier kunt beleven. Geniet van muzikaal entertainment terwijl je door het park wandelt. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie een magische zomeravond te beleven in het Wilde Westen.

Zorg dat je erbij bent!

Wil jij onvergetelijke herinneringen maken deze zomer in Slagharen? Kom dan naar onze Wild West Summer en maak de zomer van 2024 onvergetelijk. Onze cowboys en cowgirls staan klaar om je te verwelkomen en je mee te nemen op een reis terug in de tijd. Pak je hoed, trek je laarzen aan en beleef het ultieme zomeravontuur in Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

Boek je vakantie of bestel je tickets vandaag nog op www.slagharen.com en zorg dat je erbij bent!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Slagharen

Delen