Voor alle mopperkonten: de Grinch komt naar de bioscoop!

Vind jij het ook heel vervelend dat er steeds vroeger in het jaar kerstliedjes op de radio worden gedraaid? Kan je het niet begrijpen wanneer jouw vrienden al in november een kerstboom neerzetten? Misschien ben jij dan een echte Grinch! Nog even en dan is deze bekende chagrijn te zien in de Nederlandse bioscopen!

Van de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing, komt nu De Grinch!

Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie! Oftewel, een superleuk uitje met de familie deze feestdagen!

De stemmen

In de Engels gesproken versie zijn het de zwoele tonen van Benedict Cumberbatch die de Grinch zijn stem geven, maar in het Nederlands hoor je de talenten van onze eigen Carlo Boszhard!

Verder zijn in de Nederlandse versie de stemmen te horen van o.a. Kee Derwig (Cindy-Loe Woe), Ilse Warringa (Donna), Murth Mossel (Bricklebaum), Karin Bloemen (Burgemeester Ogurkie), Matheu Hinzen (Hupert), Roman Derwig (Axl), Viggo Neijs (Ozzy), Julia Wolda (Izzy) en Fedja van Huêt als de verteller.

De Grinch draait vanaf 29 november in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D. Wil je meer weten? Kijk dan op www.degrinch.nl!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Universal