Norwegen_header

Toe aan rust en ruimte? Ontdek het prachtige Noorse landschap!

Waanzinnige uitzichten, schitterende hoogtepunten én een prachtige natuur: Noorwegen heeft het allemaal! Hieronder lees je waarom jij vandaag nog jouw reis naar dit prachtige en veelzijdige Scandinavische land wil boeken!

Prachtige natuur

Noorwegen staat bekend om de rust, ruimte én prachtige natuur. Haar hoge bergen, watervallen en meren brengen je door een steeds veranderend landschap. Ook fijn: Noorwegen is nog niet zo aangetast door het massatoerisme, waardoor jij je soms écht even alleen op de wereld waant.

noorwegen_2

Avontuurlijk

De avonturier kan hier zijn hart ophalen. Al die fjorden en bergen maakt Noorwegen een walhalla voor hikers. Tijdens je hike kom je langs grillige bergen en ongerepte natuur: het Scandinavische landschap op haar mooist! Ook passeer je de meest indrukwekkende en spectaculaire vergezichten. Vergeet ook vooral geen foto’s te maken! In dit landschap schiet jij de meest jaloersmakende plaatjes die zo uit de Lonely Planet lijken te komen!

Norwegen_3

Stressvrij

Wil jij even helemaal tot rust komen tijdens je vakantie? Laat de indrukwekkende en magische natuur haar werk doen. Door de waanzinnige uitzichten en schoonheid van het Scandinavische landschap ben jij binnen de kortste keren helemaal zen en uitgerust. Need we say more?

Norwegen_4

Ben jij klaar om het Noorse landschap te ontdekken? Met deze unieke en zeer scherp geprijsde Black Friday aanbiedingen wordt het plannen van je prachtige reis wel érg leuk! Boek je één van de geselecteerde Hurtigruten reizen bij Norske Noorwegen Reizen? Dan reist de 2e persoon in dezelfde hut GRATIS!

Black Friday Deal #1 – Noorse fjorden per postboot

Met deze deal beleef je 2 seizoenen in één reis! Een reis met Hurtigruten is in het vroege voorjaar een bijzondere reis vol unieke belevenissen. Terwijl in het zuiden het voorjaar zich reeds aankondigt, reis je in het noorden nog steeds door een sprookjesachtig winterlandschap! Geldig voor 10 geselecteerde vertrekdata in de maand april 2022.

Black Friday Deal #2 – Expeditie Cruises Noorse fjorden

Tevens zijn er 3 geselecteerde expeditie cruises met MS Maud vanaf Dover. Tijdens de 15-, of 21-daagse reis vaar je via de Noorse fjorden naar de Noordkaap. Ervaar de typische informele Hurtigruten sfeer aan boord van de expeditie cruises. Daarnaast heb je voldoende tijd om in de havens door te brengen én is Premium Comfort met o.a. gratis drankjes bij de maaltijden (en geen fooiensysteem) inbegrepen in je reis. Geselecteerde vertrekdata in januari t/m maart 2022.

Actieperiode: 19/11/2021 t/m 01/12/2021 en zolang de voorraad strekt!

Flexibele boekingsvoorwaarden

Het boeken van je vakantie in een tijd van reisbeperkingen kan nogal wat spanningen met zich meebrengen. Bij Hurtigruten begrijpen ze dat helemaal! Om toch met plezier en vertrouwen nieuwe reisplannen te kunnen maken, biedt Hurtigruten flexibele boekingsvoorwaarden voor nieuwe boekingen gemaakt vóór 31/12/2021 met een vertrekdatum tot en met 30/06/2022. Alle Black Friday aanbiedingen vallen onder deze flexibele boekingsvoorwaarden!

Laat de voorpret maar beginnen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Norske Noorwegen Reizen.