100%NL Magazine VanHoorne

Ouders met jonge kinderen opgelet: dit magische winterdorp móét je bezoeken!

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar, komt steeds dichterbij! Tijdens deze feestelijke, winterse periode zal Vakantiepark Molenwaard omgetoverd worden tot een magisch winterdorp. Zo kan je komen schaatsen op écht ijs, en natuurlijk mag ook een bezoekje aan de vro-ho-ho-lijke Kerstman niet ontbreken. Kom jij samen met Fien en Teun genieten van deze winterpret? Lees snel verder want in het Winterdorp is van alles te beleven!

Een oer-Hollandse winter

Naast de ijsbaan en de oh zo gezellige Kerstman is er nog meer te beleven. Zo kun je in de avond genieten van alle lichtfiguren. Loop jij de route om de verlichting te bewonderen? Bij sommige lichtfiguren kun je een QR-code scannen waarna Fien & Teun een leuk verhaal vertellen over het object. Uitgewandeld? Draai dan een rondje in de oudhollandse carrousel en bezoek Kerstdorp Molenwaard in miniatuur. Zo komt dat échte winterse-gevoel weer snel tot leven komen.

Laat je verrassen door de winterse parade

Tijdens de wintermaanden is het vakantiepark prachtig versierd, maar je wordt pas echt ondergedompeld in de magie van de winter wanneer je kijkt naar de winterse parade.  In deze parade zie je Fien en Teun samen met al hun wintervrienden schitteren terwijl ze een rondje over het Vakantiepark rijden. Een spektakel dat je zeker gezien moet hebben!

Heb eindeloos veel speelplezier

Heb jij het koud gekregen? Warm je dan op bij Speelschuur Molenwaard! Tijdens jouw verblijf krijg je namelijk onbeperkt toegang tot deze binnenspeeltuin. En ook krijg je onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard, wat ook geheel in winterthema is, hoe gezellig!

Trek gekregen?

Na een dag vol belevenissen, is het ook fijn even te kunnen ontspannen. Schuif dan aan bij Gasterij Molenwaard en geniet van een uitgebreid kerstdiner, of laat al dit lekkers bij jouw accommodatie bezorgen! Heb je snelle trek? Dan kun je terecht bij de Frieterie voor onder meer friet en snacks.

Bij Vakantiepark Molenwaard beleef je een magische Kerst en geniet je van alle winterse faciliteiten, kinkt goed toch? Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie en de beschikbaarheid https://www.vakantieparkmolenwaard.nl/kerst-arrangement.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Avonturenboerderij Molenwaard