Dit is hét perfecte uitje voor de herfstvakantie: 'Wij gaan ieder jaar!'

Dit is hét perfecte uitje voor de herfstvakantie: ‘Wij gaan ieder jaar!’

De bladeren beginnen al te verkleuren…de herfst is begonnen! Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje voor in de herfstvakantie? Kom gezellig langs bij Avonturenboerderij Molenwaard en leer van alles over het Hollandse landleven.

Fien & Teun

Fien & Teun nemen jou mee op avontuur en leren jou van alles over het boerenleven! Hoe wordt de kaas die jij op je brood doet bijvoorbeeld gemaakt? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Maak een ritje op de pony’s, ga trekker rijden of kom knuffelen met de liefste dieren. Beleef samen een onvergetelijke dag middenin de Hollandse polder. Wij spraken Mieke, die trouw ieder jaar met haar gezin een bezoekje brengt aan Avonturenboerderij Molenwaard. Mieke: ‘Inmiddels voelt het als thuiskomen. Mijn kinderen vinden Avonturenboerderij Molenwaard zó leuk, dat wij ieder jaar een bezoekje brengen. Wat ik vooral heel fijn vind is dat het niet alleen heel leuk is, maar daarnaast ook nog eens leerzaam. Er is zoveel te doen!’

Peppa Pig

Op het park zijn ook verschillende shows te zien! In de herfstvakantie komen Peppa Pig en haar broertje George voor het laatst naar de Avonturenboerderij. Hier ontdekken deze lieve varkentjes samen allerlei leuke activiteiten en natuurlijk de grootste en mooiste modderplassen op het park! Kom jij feest vieren met Peppa en George tijdens deze spetterende mini-show?

Boerderijdiploma

Wist je dat je tijdens dit dagje uit jouw eigen boerderij diploma kunt behalen? Bij de ingang ontvangen alle kinderen een opdrachtenboekje met verschillende puzzels en vragen. Lukt het jou om de opdrachten te maken? Dan ontvang jij je boerderijdiploma en word je, net als Fien en Teun, een écht boertje of boerinnetje.

Kortom, Avonturenboerderij Molenwaard is het leukste uitje voor in de herfstvakantie! Bestel snel jouw tickets via https://www.avonturenboerderij.nl/tickets én maak zelfs kans op een weekend weg bij Vakantiepark Molenwaard voor maximaal 6 personen in het voorjaar van 2023. Wanneer zien we jou?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Avonturenboerderij Molenwaard